Banner 980x90

3 galvenie rādītāji, kam jāpievērš uzmanība, pērkot gāzes plītis

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Gāzes plītis ir viens no ekonomiski izdevīgākajiem risinājumiem, ja nepieciešams iekārtot virtuvi mājā, kur nodrošināta gāzes padeve. Veikali piedāvā dažādu veidu gāzes plītis, tāpēc ir labi zināt svarīgākos parametrus, pēc kuriem izvēlēties tieši Tavām vajadzībām piemērotāko.

Virtuvei piemērots izmērs
Pirmais, kas jāņem vērā, ir virtuve, kur plīts tiks izvietota – tam īpaši jāpievērš uzmanība, ja tā ir jāiekļauj iebūvētajā virtuves sistēmā. Vienmēr uzmanību pievērs visiem trim parametriem:
- augstumam – lai tas sakristu ar pārējām virtuves virsmām;
- platumam – lai plīts iekļautos plānotajā vietā;
- dziļumam – lai tā neizbīdītos no pārējām mēbelēm.

Pārsvarā gāzes plītis ir diezgan līdzīga izmēra, taču to aprakstos vienmēr atrodami precīzi dimensiju rādītāji. Neaizmirsti rūpīgi izmērīt arī vietu, kur plāno plīti izvietot.

Cepeškrāsns veids
Plītis pārsvarā tiek izmantotas ikdienas ēdiena gatavošanai uz augšējiem riņķiem, taču jāpievērš uzmanība arī cepeškrāsnij, kurā ikdienā būs īpaši noderīga. Gāzes plītis pārsvarā ir aprīkotas ar divu veidu krāsnīm:
- tādām, kas cepšanai izmanto to pašu, ko augšējiem riņķiem – gāzi;
- ar elektrību darbināma krāsns, kas darbosies ar elektroenerģijas palīdzību.

Jāņem vērā arī to, kāds ir konkrētās krāsns enerģijas patēriņš, jo plītis ir dažādas un dažas no tām būs ekonomiskākas par citām. Tāpat ieteicams aprēķināt, vai Tavai mājsaimniecībai mazāk izmaksās gāze vai elektroenerģija.

Modernas funkcijas
Ja Tevi neinteresē lētākās gāzes plītis, bet vēlies īpaši daudzpusīgu plīti, ieteicams pievērst uzmanību arī pieejamajām papildu funkcijām. Plītis un cepeškrāsnis var būt aprīkotas ar šādām papildu funkcijām:
- konvekcija – cepeškrāsns iekšpusē cirkulē karsts gaiss, kas ēdienu izcep vienmērīgi no visām pusēm;
- grils – iespēja apcept ēdienu līdzīgi kā tas būtu, grozot ēdienu uz īsta grila;
- atkausēšana – iespēja uzstādīt režīmu, kas pamazām atkausē saldētu pārtiku.

Rūpīgi iepazīsties ar preču aprakstu, lai varētu pēc šiem rādītājiem objektīvi salīdzināt dažādas gāzes plītis. 

Tehnoland.lv – plītis plašā piedāvājumā
Šajā interneta veikalā Tu varēsi ērti un pārskatāmi apskatīt plašo gāzes plīšu piedāvājumu - te būs atrodamas lielāko sadzīves tehnikas ražotāju piedāvātās plītis. Tavai ērtībai tiks piedāvātas gan dārgākas plītis ar visām iespējamām papildu funkcijām, gan maciņam draudzīgākas un vienkāršākas plītis. Izvērtē arī Tehnoland.lv akcijas piedāvājumus un konkrētā brīdī pieejamās atlaides, kā arī iespēju iegādāties sadzīves tehniku līzingā.

Ienāc tehnoland.lv un atrodi savu gāzes plīti vien dažās minūtēs!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)