Banner 980x90

Aizsākta jauna tradīcija – jaundzimušo ogrēniešu sveikšana 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 6.augustā, Ogres pilsētas svētku ietvaros desmitiem ģimeņu ar saviem jaundzimušajiem pulcējās skvēriņā pie Baltās cielavas, lai dotos gājienā pa Brīvības ielu, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji.

Gājiena dalībniekus līdz monumentālajam karogam Brīvības ielā pavadīja Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Artūrs Mangulis un Ogres novada Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Lidija Vītola.
 
Nonākot gala punktā jaunās māmiņas un mazuļus sveica Ogres novada pašvaldība, dāvinot mākslinieces, uzņēmējas un novadnieces Ingas Gailītes darinātās spēļmantiņas – čiekurus. Mangulis paskaidroja, ka zaļie čiekuri simbolizējot jaundzimušos, kuri nupat kā nākuši pasaulē un sāk savu ceļu kā baltas lapas. Tieši jaundzimušie esot novada nākotne, uzsvēra Artūrs Mangulis.

Čiekuru darinātāja Inga Gailīte atzina, ka, izgatavot 300 čiekurus esot bijis liels izaicinājums, bet viņa patiesi cerot, ka šī spēļmantiņa bērnam noderēs un sagādās prieku.

Pēc māmiņu un mazuļu sveikšanas sekoja mazuļu rāpošanas sacensības, kurās piedalījās 17 jaundzimušie. Visātrākais rāpotājs sacensībās izrādījās mazais Valters, kurš balvā saņēma "DIP DAP" riteni, ko dāvināja veikals Ogres pērle.  

Paralēli mazuļu rāpošanas sacensībām, klātesošie varēja baudīt muzikālus priekšnesumus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)