Banner 980x90

Atkārtoti izsludina konkursu par tuneļa būvniecību zem dzelzceļa sliedēm Ogrē

Valmiera, 28.nov., LETA. Ogres novada pašvaldība no jauna izsludinājusi iepirkumu gājēju un autotransporta tuneļa būvniecībai zem dzelzceļa sliedēm, vēsta pašvaldības informācija.

Piedāvājumus pašvaldība gaidīs līdz 13.decembrim.

Jau vēstīts, ka sākotnēji izsludinātais konkurss tika izbeigts, norādot uz nepareizi izvēlētu iepirkuma procedūru - konkursa dialogu. Šoreiz iepirkuma procedūra ir slēgts konkurss, kas nozīmē to, ka vēlmi piedalīties konkursā var izteikt ikviens, taču savus piedāvājumus var iesniegt tikai tie, kurus uzaicinājis pats pircējs. Publikācijā par iepirkumu norādīts, ka konkursā varēs piedalīties tikai pieci pretendenti. Uzvarētājs tiks izvēlēts pēc saimnieciski izdevīgākā piedāvājuma.

Prognozētā līgumcena aizvien ir 10 miljoni eiro.

Jau vēstīts, ka par iepriekšējo iepirkumu tika iesniegtas trīs sūdzības no uzņēmumiem SIA "Skonto Būve", AS "LNK Industries" un AS "BMGS", taču, tā kā iepirkums tika izbeigts, Iepirkumu uzraudzības birojs šos iesniegumus neskatīs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)