Banner 980x90

Atklāj defektus pirms diviem gadiem par 1,6 miljoniem eiro pārbūvētajā Mālkalnes prospektā Ogrē

Jelgava, 17.aug., LETA. Līdz 24.augustam SIA "Ceļu būves firma "Binders" apņēmusies izlabot defektus, kas atklājušies pirms diviem gadiem par 1,6 miljoniem eiro izbūvētajā Mālkalnes prospektā Ogrē, aģentūra LETA uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Pārbūvētais Mālkalnes prospekts tika atklāts 2016.gada 11.novembrī, bet labiekārtošanas darbi pabeigti 2017.gada pavasarī. Tā kā objekta būvdarbu garantija ir pieci gadi, tas regulāri tiek apsekots, un būvuzņēmējs garantijas laikā novērš radušos defektus, skaidroja pašvaldībā.

Šogad, apsekojot objektu, konstatētas divas iesēdušās komunikāciju lūkas betona bruģakmens segumā pie Mālkalnes prospekta un Vidus prospekta krustojuma, un pie veikala "Elvi", kā arī ir novērojama seguma erozija, minerālmateriālu atdalīšanās un seguma erozija atsevišķos posmos velosipēdu celiņa sarkanā asfaltbetona segumā 45 kvadrātmetru platībā.

"Binders" defektus plāno novērst līdz 24.augustam - tiks atjaunots velosipēdu celiņa sarkanā asfaltbetona segums, kā arī noregulētas abas komunikāciju lūkas betona bruģakmens segumā.

Savulaik, īstenojot projektu, pilsēta ieguva satiksmes infrastruktūras objektu ar pārbūvētu brauktuvi un ietvēm, pārveidotiem krustojumiem un nobrauktuvēm, paplašinātiem laukumiem vieglo automašīnu novietošanai, atjaunotām sabiedriskā transporta pieturām. Atjaunots arī apgaismojums un komunikācijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)