Banner 980x90

Atklās jaunuzcelto Ikšķiles vidusskolas piebūvi

Rīga, 3.sept., LETA. Šodien plkst.11 Ikšķilē, Skolas ielā 2, svinīgi tiks atklāta Ikšķiles vidusskolas jaunuzceltā piebūve, aģentūru LETA informēja Ikšķiles novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Šulca.

Jaunajā sākumskolas korpusā izveidotas 16 mācību telpas ar 30 skolēnu ietilpību katrā, mūzikas un dabas zinību kabinets, skolotāju sagatavošanās telpas, skolotāju istaba, kas apvienota ar konferenču zāli, tehniskās telpas un plašas garderobes pagrabstāvā.

Ikšķiles vidusskolas pārbūvei pašvaldība piesaistīja Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzekļus 1 968 659 eiro apmērā. Pārbūvi veica SIA "Latvijas Energoceltnieks".

Kā ziņots, sestdien Ikšķilē, Irbenāju ielā 2, tika atklāts arī jauns bērnudārzs ar baseinu. Bērnudārzu veido 3523 kvadrātmetru liela pirmsskolas izglītības ēka ar labiekārtotu teritoriju, kurā atrodas bērnu rotaļu un sporta laukumi, piebraucamais ceļš un autostāvvietas. Kopumā bērnudārzu "Čiekuriņš" varēs apmeklēt līdz 174 audzēkņiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)