Banner 980x90

Atklāts jautājums par "Lielvārdes Remtes" vadību

SIA "Lielvārdes Remte" dalībnieku ārkārtas sapulcē 14.decembrī uzņēmuma kapitāla daļu turētāja pārstāvis Lielvārdes novada domes priekšsēdētājs Aivars Troska paziņoja, ka nav panākta vienošanās par "Lielvārdes Remte" valdes priekšsēdētāja Ilgoņa Igauņa pilnvarojuma, kas spēkā līdz 2014.gada 12.janvārim, pagarinājuma nosacījumiem, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Lielvārdes novada domes interneta vietnē..

Jautājums par jaunu SIA "Lielvārdes Remte" valdes priekšsēdētāju tiks risināts pēc iespējas tuvākā laikā, vēsta Lielvārdes pašvaldības mājas lapa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)