Banner 980x90

Ātrais kredīts – īstermiņa aizdevums no jebkuras vietas pasaulē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sastādot ģimenes budžetu, ne visi atliek summu neparedzētiem izdevumiem un ne vienmēr ar šo summu pietiek. Ātrais kredīts ir salīdzinoši ērta iespēja aizņemties nepieciešamās finanses, ja droši zināt, ka spēsiet laikā atmaksāt.

 

Neļaujiet neparedzētiem maksājumiem izkost robu Jūsu vakariņās
Ātrais kredīts ir apsverams situācijās, kad ikdienas dzīvē un ierastajos maksājumos ielaužas steidzami un neparedzēti izdevumi, piemēram, vajadzība pēc autoremonta vai ārsta apmeklējuma. Bieži vien uzrodas kāds piedāvājums, kura apmaksa nevar gaidīt, vai kavējas alga, taču jānomaksā komunālie maksājumi – šādās situācijās ātrais kredīts ir salīdzinoši ērta iespēja mīkstināt neplānoto izdevumu radīto sitienu. Par aizņēmumu zināsiet vien Jūs pats un kredītiestāde – nav vajadzīga ne izziņa no darba vietas, ne galvotājs. Ātro kredītdevēju ir daudz – aizņēmuma piešķiršanas nosacījumi var krasi atšķirties, tādēļ ir svarīgi pirms kredīta ņemšanas tos kārtīgi izlasīt.

Ātrais kredīts ir salīdzinoši neliels aizdevums, tomēr arī to vajag kārtīgi apdomāt
Uzņēmums "Kredits7" saviem klientiem piedāvā aizdevumus, kas pielāgojami katrai situācijai – iespējams aizņemties no 100 līdz 300 eiro lielu naudas summu ar termiņu uz 15, 21 vai 30 dienām. Pieteikties var jebkurš pilngadīgs Latvijas pilsonis ar pastāvīgiem ienākumiem un pozitīvu kredītvēsturi:
- jādodas uz "Kredits7" mājaslapu kredits7.lv un jāizlasa visi aizdevuma nosacījumi;
- jāizvēlas kredīta summa un termiņš un jāreģistrējas sistēmā, ievadot visu prasīto informāciju;
- jāpārskaita "Kredits7" viens eiro cents, lai aktivizētu savu profilu un piesaistītu tam Jūsu bankas kontu;
- jānosūta pieteikums un jāgaida atbilde.

Atbilde tiks nosūtīta uz Jūsu mobilo telefonu – ja tā būs apstiprinoša, nauda uzreiz tiks ieskaitīta Jūsu kontā. 

"Kredits7" aizdevumu iespējams iegūt pat 10 minūtēs
"Kredits7" piedāvājums ir pārdomāts un pielāgots tā, lai katrs klients varētu iegūto aizņēmumu atmaksāt bez problēmām:
- mājaslapā ir pieejami visi līguma noteikumi, ar kuriem obligāti ir jāiepazīstas. Ja ir kādi jautājumi, tur pat tos var uzdot "Kredits7" konsultantam, kas palīdzēs saprast visus nosacījumus;
- kredīts nav obligāti jāatmaksā vienā maksājumā termiņa beigās – to var darīt arī vairākos mazos maksājumos visa termiņa garumā;
- saprotot, ka līdz termiņa beigām nesanāks visu atmaksāt, aizdevuma atmaksas datumu var pārcelt par 15, 21 vai 30 dienām.

Ātrais kredīts var padarīt radušos situāciju mazliet vieglāku, taču jāatceras, ka iegūtā nauda būs jāatmaksā no nākamajiem ienākumiem. Apskatieties "Kredits7" nosacījumus mājaslapā kredits7.lv un pārdomājiet savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)