Banner 980x90

Augusta beigās notiks forums "Pilsētplānošana – vides, teritorijas un arhitektūras ilgtspējība"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Aicinām piedalīties forumā "Pilsētplānošana – vides, teritorijas un arhitektūras ilgtspējība", kas notiks Ogres pilsētas kultūrvēsturiskajā teritorijā – bijušajā Ogresgrīvas muižiņas saimniecības ēkā (Rīgas ielā 14a) ar brīvdabas kino.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres Attīstības Biedrība, turpinot iesāktās aktivitātes, Ogres Attīstības Biedrība aicina uz otro forumu bijušās Ogresgrīvas muižiņas saimniecības ēkā.

Pasākumu atklās plkst.18.00 ar Ogres Mākslas skolas audzēkņu 2016.gada Zaļās prakses darbu izstādi Māju sajūtas, kur bērni iedzīvinājuši kultūrvēsturiskās Ogres pilsētas ēkas. Forumā turpināsim informēt par Ogres pilsētas veidošanos – pilsētplānošanu. Plānotājs Uldis Apinis stāstīs par dokumentiem, kas atspoguļo laikmeta sapni par ērtu un piemērotu vietu dzīvei, darbam un atpūtai. Savukārt arhitekts Ervins Krauklis stāstīs par ilgtspējīgu arhitektūru.

Pēc lasījumiem rosināsim klātesošos sniegt priekšlikumus par Ogres pilsētas kultūrvēsturisko ēku saglabāšanu un attīstību. Pasākuma noslēgumā skatīsimies brīvdabas kino, un Ocafé piedāvās lieliskus kafijas kokteiļus. Aicinām ņemt līdzi mīkstus plediņus, jo gaisā virmo rudens dzestrums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)