Banner 980x90

Autoceļa Bauska-Aizkraukle posma no Tambovičiem līdz Jaunjelgavai pārbūve izmaksās 3,468 miljonus eiro

Rīga, 24.apr., LETA. Autoceļa Bauska-Aizkraukle (P87) posma no Tambovičiem līdz Jaunjelgavai Ķeguma novadā pārbūve izmaksās 3,468 miljonus eiro ar pievienotās vērtības nodokli, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC) Komunikācijas daļā.

Autoceļa pārbūves darbiem ir piešķirts 85% līdzfinansējums no Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF), un atbildīgie par būvdarbiem būs kompānija SIA "Via".

Autoceļam minētajā posmā tiks nojaukta vecā konstrukcija un līdz pat pamatiem izbūvēta jauna, ieklātas divas asfalta kārtas un ceļa nogāzē nostiprināti Daugavas krasti.

Pārbūves darbi minētajā autoceļa posmā ir sākušies, attiecīgi ieviešot ātruma ierobežojums 70 un 50 kilometri stundā. Minētajā autoceļa posmā plānots arī viens ar luksoforu regulēts posms.

Savukārt no 7.maija satiksmi būvobjektā paredzēts slēgt uz četriem mēnešiem, apbraucamo ceļu ierīkojot pa "Latvijas valsts mežu" ceļiem un pa Jaunjelgavas pašvaldības ielām.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī "Latvijas valsts ceļi" mājaslapā www.lvceli.lv un navigācijas lietotnē "Waze".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)