Banner 980x90

B kategorijas kursi Tev ērtā vietā un laikā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vēlies sēsties pie stūres un baudīt pārvietošanās brīvību? Tad Tev ir jānokārto braukšanas un teorijas eksāmens. Ar B kategoriju varēsi vadīt automašīnu, kuras masa nepārsniedz 3500 kg un sēdvietu skaits, neskaitot vadītāja vietu, nav lielāks par 8. B kategorijas kursi ir vieni no pieprasītākajiem, tāpēc plašajā piedāvājumā viegli varēsi piemeklēt sev piemērotāko variantu. Labākajām autoskolām ir filiāles dažādās pilsētās, un mācīties iespējams dienas un vakara grupās, kā arī nedēļas nogalēs.

Drošība uz ceļa sākas ar kvalitatīvām apmācībām
Autoskolu alianse "Credo Autoprieks" ir lielākā braukšanas mācību iestāde Latvijā. Ik gadu to veiksmīgi absolvē vairāki tūkstoši cilvēku, turklāt vairums no "Credo Autoprieks" studentiem nokārto CSDD eksāmenu ar pirmo piegājienu. Šādi rezultāti tiek panākti, pateicoties
- profesionāliem instruktoriem un pasniedzējiem. Autoskolas mājaslapā vari iepazīties ar mācībspēku darba laiku un vietu, kā arī izlasīt absolventu atsauksmes;
- lielam autoparkam. Automašīnu klāstā ir mūsdienīgi auto, turklāt daudzi ir identiski CSDD eksāmena automašīnām;
- efektīvai metodikai. Mācību laikā uzsvaru liek uz teorētisko un praktisko zināšanu sasaisti. Šāda pieeja veicina ātrāku teorijas apguvi un palīdz studentam saprast, kā pielietot iegūtās zināšanas pie stūres.

Izvēloties "Credo Autoprieks", varēsi apvienot apmācības ar darbu, studijām un ierastām aktivitātēm. Skolai ir
- 19 filiāles visā Latvijas teritorijā;
- rīta, dienas, vakara un brīvdienu grupas;
- mācību telpas pilsētu centros.

Lai sagatavotos CSDD pārbaudei pēc iespējas labāk, atkārto teoriju tiešsaistē. "Credo Autoprieks" mājaslapā vari mācīties mācību materiālu pa sadaļām un nokārtot izmēģinājuma eksāmenu.
 
Iegūsti B kategoriju bez problēmām
"Credo Autoprieks" B kategorijas kursi ilgst no 5 līdz 7 nedēļām atkarībā no mācību laika. Kursu cenā ietilpst
- teorētiskā apmācība;
- reģistrācija autoskolā;
- dokumentu noformēšana;
- autoskolas eksāmens.

Braukšanas nodarbību cena pie katra instruktora ir individuāla. Autoskolā vari iziet medicīnisko komisiju un pirmās palīdzības kursus, kā arī speciālu pretavārijas kursu. Pieteikties apmācībām ir vērts arī tad, ja Tev nav personīgā auto un neplāno tādu iegādāties tuvākajā nākotnē. Mūsdienās B kategorijas kursi ir noderīgi ikvienam. Ja būsi ieguvis braukšanas tiesības, varēsi
- iznomāt auto ceļojumu laikā;
- izmantot ģimenes locekļu un draugu transportlīdzekļus;
- braukt ar uzņēmuma mašīnu, pildot darba pienākumus.

Detalizētu informāciju par mācībām meklē autoskolas mājaslapā www.credoautoprieks.lv. Piesakies apmācībām tiešsaistē un kļūsti par autovadītāju!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)