Banner 980x90

Bērnu rotaļu laukumā uzstādīti jauni soliņi un atkritumu urnas

Ar šo gadu rotaļu laukumus Mālkalnes prospektā 7, Grīvas prospektā 6a un Brīvības ielā 117 apsaimnieko pašvaldības aģentūra "Ogres namsaimnieks". Šajā pavasarī rotaļu laukumā Mālkalnes prospektā uzstādīti jauni soliņi un atkritumu urnas, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Ogres novada pašvaldības aģentūras "Ogres namsaimnieks" Ēku un teritoriju apsaimniekošanas nodaļas vadītāja Maira Rudzīte informē, ka Ogres novada pašvaldība šajā gadā finansē minēto laukumu apsaimniekošanu - sētnieku atalgojumu, tehnisko apkopi, seguma atjaunošanu, apzaļumošanu un dekoru atjaunošanu. Pēc iedzīvotāju lūgumu un apsaimniekotāja veiktās apsekošanas pieņemts lēmums šogad laukumā Mālkalnes prospektā uzstādīt jaunus solus. Šo darbu kopējās izmaksas ir 328,71 eiro un darbu veica SIA "Jūrmalas Mežaparki".

Rudzīte piebilst, ka iepriekšējos gadus šāda veida soli ir uzstādīti peldvietā pie A6 šosejas, Mālkalnes pr. 10 (pie Zemesgrāmatas), Brīvības ielā pie ietves virzienā uz Turkalnes ielu, pie gājēju taciņas virzienā uz laukumu pie luterāņu baznīcas un Krasta ielā.

Šajā gadā jaunu soliņu uzstādīšana vairāk nav plānota, bet tiks veikta cenu aptauja un slēgts līgums par betona atkritumu urnu iegādi.

Rotaļu laukuma apmeklētāji aicināti būt saudzīgi, nelauzt un neapzīmēt jaunos soliņus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)