Banner 980x90

"Circle K" atver jaunu degvielas uzpildes staciju Tīnūžos

Rīga, 21.jūn., LETA. Jūnija beigās "Circle K" tīklā darbu sākusi jauna degvielas uzpildes stacija (DUS) "Tīnūži", kas atrodas uz autoceļa P5 Ogre-Ulbroka, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Šī būs jau 14. DUS, kas "Circle K Latvia" tīklā darbosies uz franšīzes pamata. Franšīzes partneris nevēlas atklāt DUS izveidē ieguldītās investīcijas, aģentūrai LETA sacīja "Circle K Latvia" sabiedrisko attiecību konsultante Anete Ezeriete.

DUS "Tīnūži" piedāvā pilnu pakalpojumu spektru privātpersonām un biznesa klientiem. DUS strādā 10 jauni darbinieki.

"Circle K" patlaban ir viens no lielākajiem un pasaulē pazīstamākajiem uzņēmuma "Couche-Tard" zīmoliem, un ar šādu nosaukumu pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados klientu apkalpošana tika sākta Arizonā, ASV. Patlaban "Circle K" atrodams vairāk nekā 20 valstīs dažādās pasaules daļās. Jaunā "Circle K" DUS būs daļa no starptautiska uzņēmuma ar teju 15 000 veikaliem un DUS.

"Circle K Latvia" finanšu gadā, kas ilga no 2015.gada 1.maija līdz 2016.gada 30.aprīlim, strādāja ar 358,177 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9% mazāk nekā iepriekšējā finanšu gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 13,8% - līdz 21,571 miljonam eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)