Banner 980x90

Daudzviet Latvijā līst; Kurzemes upēs strauji kāpj ūdens līmenis

Rīga, 11.febr., LETA. Pirmdienas rītā Latvijā ir nomācies laiks, valsts lielākajā daļā līst, vietām snieg slapjš sniegs, liecina meteoroloģiskā informācija.

Daudzviet dūmaka. Dienvidu, dienvidaustrumu vēja ātrums brāzmās sasniedz 7-13 metrus sekundē. Gaisa temperatūra 0..+4 grādi.

Valsts rietumu un centrālajos novados sniega sega pārsvarā ir plānāka par desmit centimetriem, vietām sniegs nokusis pilnībā. Lielākajā daļā Latgales, Sēlijas un Vidzemes saglabājas 15-35 centimetrus dziļš sniegs.

Dažās Kurzemes upēs ūdens līmenis cēlies jau par vairāk nekā metru, tas turpina paaugstināties visās upēs valsts rietumu pusē, bet nav gaidāmi plūdi. Vairumā Vidzemes un Latgales upju ūdens līmenis nav būtiski kāpis.

Rīgā lietains laiks, dienvidu vējš 6-11 metri sekundē, gaisa temperatūra +2 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien Latvijā bija +2..+6 grādi.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 10.februārī bija +22 grādi Spānijas austrumu piekrastē. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu -28 grādi kalnos Zviedrijas ziemeļos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)