Banner 980x90

Deformējušās grīdas dēļ Lielvārdes novadā uz citām telpām pārceļ pašvaldības bērnudārza filiāli

Valmiera, 4.sept., LETA. Deformējušās grīdas dēļ Lielvārdes novada dome šodien lēmusi slēgt Kaibalas skolas ēku, kurā bija izvietota pašvaldības bērnudārza filiāle, aģentūra LETA informēja domes Komunikācijas un tūrisma nodaļas vadītāja Irēna Romanovska.

Ēku, kurā atradās pašvaldības bērnudārzs, bija nepieciešams slēgt, jo, apmeklējot novada izglītības iestādes pirms mācību gada sākuma, tika atklāts, ka 2.stāvā deformējusies grīda. Patlaban jau izsludināts publiskais iepirkums par ēkas padziļināto ekspertīzi, ko Būvniecības valsts kontroles birojs pašvaldībai ir pieprasījis sākt līdz 2018.gada martam.

Tikmēr Kaibalas skolas ēkā izvietotā pašvaldības bērnudārza "Pūt, vējiņi" filiāle uz laiku pārcelta uz bērnudārza galveno ēku.

Kopumā bērnudārza filiāli Kaibalas skolā apmeklēja 70 bērni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)