Banner 980x90

Degvielas mazumtirdzniecības uzņēmums "Elama B" plāno uzlabot degvielas stacijas iekārtu aprīkojumu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Lielvārdes novada Dzelmēs reģistrētais degvielas mazumtirdzniecības uzņēmums SIA "Elama B" plāno uzlabot degvielas stacijas iekārtu aprīkojumu, pilnveidot darbu ar klientiem un piesaistīt jaunus klientus, liecina informācija uzņēmuma vadības ziņojumā par 2015.gadu, atsaucoties uz "Firmas.lv, ziņo aģentūra LETA".

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, uzņēmuma apgrozījums pērn krities par 15%, sasniedzot 2 099 438 eiro. Ja 2014.gadu SIA "Elama B" noslēdza ar 16 063 eiro lielu peļņu, aizvadītajā gadā tā sarukusi līdz 1419 eiro. Uzņēmums nodarbinājis 13 cilvēkus, kas ir par vienu vairāk nekā gadu iepriekš.

Aizvadītajā gadā gūto uzņēmuma peļņu tā valde plāno novirzīt SIA "Elama B" attīstībai.

SIA "Elama B" reģistrēta 1997.gadā. Uzņēmuma īpašnieks ir Arnis Sugako.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)