Banner 980x90

Domā, kura autoskola Liepājā ir atbilstoša Tavām prasībām?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Galvaspilsētā autoskolas sastopamas ik uz soļa, taču, ņemot vērā, ka Liepāja ir Latvijas trešā lielākā pilsēta, arī šajā pilsētā pieejami vairāku autoskolu pakalpojumi. Ja vēlies uzzināt, kura autoskola Liepājā ir piemērotākā Tavām prasībām, iepazīsties ar šo rakstu!

Autoskolas atšķiras pēc vairākiem parametriem
Lai gan veids, kādā tiek iegūtas transportlīdzekļa vadītāja tiesības, ir viens, autoskolu piedāvājumi ir ļoti dažādi. Lūk, galvenās to atšķirības:
- naudas summa, kas jāvelta tiesību iegūšanai – autovadītāju kursi sastāv no vairākām daļām: teorētiskajām apmācībām un eksāmeniem, automašīnas vadīšanas apmācībām, pirmās palīdzības kursiem, medicīniskās komisijas, reģistrācijas u.c. Dažkārt atsevišķām komponentēm tiek piedāvātas dažādu veidu akcijas, piemēram, 50 % atlaide teorētiskajam eksāmenam, pirmās palīdzības kursi par brīvu utt., taču svarīgi noskaidrot, kādas ir kopējās izmaksas, ar kurām Tev jārēķinās. Tiesa gan – tās vienmēr būs provizoriskas un atkarīgas ne tikai no autoskolas, bet arī tā, cik ātri spēsi apgūt gan teoriju, gan transporta līdzekļa vadīšanu;
- grupu veidi – lai tiesības spētu iegūt jebkurš, autoskolas veido dažādas grupas, iedalot tās pēc maiņām (vakara, rīta, dienas, brīvdienu), nodarbību vadīšanas valodas, tiesību iegūšanas perioda un citiem parametriem;
- pieejamās kategorijas – pašu izplatītāko kategoriju tiesības iespējams iegūt teju jebkurā autoskolā, taču, ja Tevi interesē, piemēram, traktortehnikas tiesības vai ADR bīstamo kravu pārvadājumi, iespējams, ka piemērotu autoskolu atrast būs nedaudz sarežģītāk.

"CREDO AUTOPRIEKS" – kvalitatīva autoskola Liepājā un citās Latvijas pilsētās
Autoskolas "CREDO AUTOPRIEKS" absolventi par šo iestādi izsakās ļoti pozitīvi, un nav noslēpums, kāpēc. "CREDO AUTOPRIEKS" saviem klientiem piedāvā vairākas priekšrocības:
- braukšanas apmācības norisinās ar automobiļiem, kuru ekspluatācijas laiks nav ilgāks par pieciem gadiem, turklāt mācībām pieejamas dažādu modeļu automašīnas;
- iespējams izvēlēties starp dažādiem grupu veidiem, mācoties gan no rītiem, gan pa dienu, gan vakaros vai brīvdienās;
- par apmācībām vari maksāt, izmantojot līzingu ar termiņu no 3 līdz 36 mēnešiem, turklāt kreditēšana tiek piedāvāta bez pirmās iemaksas;
- apmācības pieejamas praktiski visās transportlīdzekļu kategorijās: A, B, BE, C, CE, D, DE, 95, kā arī ADR un traktortehnikas vadīšanā.

"CREDO AUTOPRIEKS" autoskola Liepājā izceļas ar daudzveidību un profesionālu, bet tajā pašā laikā – draudzīgu kolektīvu. Pārliecinies par to pats, ienākot mājaslapā www.autoprieks.lv un piesakoties kursiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)