Banner 980x90

Dombrovskis "Vienotībai" prognozē ap 30 vietām parlamentā

Nākamās nedēļas nogalē gaidāmajās Saeimas vēlēšanās politisko partiju apvienība "Vienotība" varētu iegūt ap 30 vietām parlamentā, šopēcpusdien videočatā ar vēlētājiem prognozēja Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL).
Valdības vadītājs atgādināja, ka ap partiju reitingiem un iespējamo vietu sadalījumu Saeimā ir dažādas spekulācijas, bet par apmēram 30 "Vienotībai" iegūtām vietām Saeimas vēlēšanās patlaban varot runāt. Jau ziņots, ka dažādas socioloģiskās aptaujas līdz šim uzrādījušas, ka "Vienotība" ir viens no populārākajiem politiskajiem spēkiem sabiedrībā.

Politisko partiju apvienību "Vienotība" 2010.gada 6.martā nodibināja partijas "Jaunais laiks", "Pilsoniskā savienība" un "Sabiedrība citai politikai". Apvienības uzdevums ir sākt Latvijas politisko un sabiedrisko spēku saliedēšanu, balstoties uz kopējām vērtībām un vienotu organizāciju. Apvienības mērķis ir radīt jaunu politisko kultūru Latvijā, platformu, uz kuras strādāt ikvienam Latvijas iedzīvotājam, kam svarīga pārticīga, godīga un eiropeiska Latvija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)