Banner 980x90

Droša aizdevuma aizmugure teju ikvienam

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Ātrais kredīts var kļūt par drošu aizmuguri brīžos, kad pietrūkst līdzekļu svarīgam maksājumam, kuru nav iespējams atlikt. Nonākot šādā situācijā, katram ir vairākas iespējas, kā tikt pie nepieciešamās naudas, ja iekrājumi maksājuma veikšanai ir nepietiekami, bet līdz ikmēneša algai vēl jāgaida. Mēs varam aizņemties no draugiem vai radiem, taču ne vienmēr tas ir ērti, turklāt arī viņiem var nebūt nepieciešamās naudas summas. Varam lūgt avansu darba devējam, tomēr arī šis risinājums var nebūt simtprocentīgi drošs. Varam vērsties bankā, bet, visticamāk, nelielu summu būs neiespējami saņemt vai arī tas prasīs pārāk ilgu laiku. Tādēļ situācijās, kad līdzekļi vajadzīgi īsā laikā un bez lieku formalitāšu kārtošanas, izdevīgākais risinājums noteikti būs ātrais kredīts internetā.

Kāpēc ātrais kredīts?

Jo salīdzinājumā ar citiem aizņemšanās veidiem tas ir izdevīgāks. Ātrajam kredītam ir šādas priekšrocības:
- ērta un vienkārša pieteikšanās internetā;
- netiek prasīti dokumenti un izziņa no darba vietas;
- nav vajadzīga ķīla vai galvojums;
- aizdevums tiek izsniegts dažu minūšu laikā.

Vēl viena patīkama un svarīga ātrā kredīta priekšrocība – pirmajā reizē lielākā daļa aizdevēju klientiem kredītu izsniedz bez pārmaksas, kas nozīmē, ka Jums būs jāatdod tieši tikpat liela summa, kādu aizņēmāties – bez procentiem un komisijas maksas.

Labs risinājums līdz algai
Visbiežāk ātro īstermiņa aizdevumu summas nepārsniedz 400 – 500 eiro, bet atdošanas termiņš nav ilgāks par 30 dienām. Šādi nosacījumi noteikti tādēļ, ka ātrais kredīts paredzēts īslaicīgu finansiālu grūtību risināšanai un ir piemērots cilvēkiem ar pastāvīgiem ienākumiem. Vairāki aizdevēji tomēr piedāvā aizņemties arī lielākas summas, piemēram, līdz 1500 vai 2000 eiro, bet šādi kredīti galvenokārt domāti lielākiem pirkumiem vai maksājumiem, tādēļ arī to atdošanas termiņš ir ilgāks un var sasniegt divus vai vairāk gadus. Ātro kredītu minimālā summa atkarībā no aizdevēju noteikumiem ir 35 – 50 eiro, bet minimālais termiņš – no vienas līdz septiņām dienām.

Kā aizņemties?
Ātrais kredīts ir pieejams ātri un vienkārši! Jums jārīkojas šādi:
- izpētiet un salīdziniet aizdevēju piedāvājumus;
- izvēlieties piemērotāko aizdevēju un apmeklējiet tā mājaslapu;
- reģistrējieties un norādiet savus personas datus;
- samaksājiet reģistrācijas maksu (parasti 0,01 centu);
- norādiet vēlamo kredīta summu un termiņu;
- apstipriniet pieteikumu.

Aizdevējam pieņemot pozitīvu lēmumu, ātrais kredīts Jūsu rīcībā nonāks 10 – 15 minūšu laikā un Jūs radušos problēmu varēsiet atrisināt, veicot nepieciešamo maksājumu.

Kas var aizņemties?
Lai varētu saņemt aizdevumu, Jums jābūt
- pilngadīgam Latvijas iedzīvotājam;
- ar bankas kontu, mobilo tālruni un e-pasta adresi;
- bez kavētiem kredītmaksājumiem;

Pirms pieteikšanās kredītam rūpīgi iepazīstieties ar aizdevēju piedāvājumu un nosacījumiem, kā arī izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atdot paredzētajā laikā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)