Banner 980x90

Februārī Ogrē pirmo reizi rīkos Tautas slēpojumu

Rīga, 16.janv., LETA. Teju pēc mēneša, 10.februārī, Ogrē norisināsies pirmais Tautas slēpojums, kurā piedalīties varēs ikviens slēpošanas entuziasts, aģentūru LETA informēja sacensību organizators Jānis Dreiškins.

Dalībniekiem organizatori piedāvās dažāda garuma distances, sākot no 300 metru distances mazākajiem bērniem un beidzot ar 15 kilometru distanci pieredzējušajiem slēpotājiem.

Tautas slēpojums notiks "Zilo kalnu" dabas parkā. Līdz šim dabas parka teritorijā, kur pēdējos gados ir uzlabota slēpošanas trase, ir notikušas dažas slēpošanas sacensības, taču Tautas slēpojums šajā vietā notiks pirmo reizi. Organizatoru mērķis ir šo Tautas slēpojumu rīkot arī nākamos gadus un attīstīt kā ikgadēju un tradicionālu slēpojumu.

Slēpojums notiks brīvajā stilā, taču dalībniekiem, kas vēlēsies slēpot klasiskajā stilā, būs ievilkta klasikas špūre.

Kā patīkamu piemiņu par piedalīšanos pirmajā Ogres Tautas slēpojumā katrs dalībnieks finišā dabūs īpašu pasākuma medaļu.

Reģistrēties un ar Tautas slēpojuma nolikumu var iepazīties "Sportlat" mājaslapā "www.sportlat.lv".

Tautas slēpojuma sacensības plkst.10 atklās bērnu grupas. Plkst.11.15 trasē dosies trīs kilometru veicēji, bet plkst.12 starts tiks dots deviņu kilometru un 15 kilometru distances slēpotājiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)