Banner 980x90

Iecelti Suntažu un Ogresgala pagastu pārvalžu vadītāji

Valmiera, 17.aug., LETA. Šodien Ogres novada domes sēdē Suntažu un Ogresgala pagastu pārvalžu vadītāju amatos iecelti Valdis Ancāns un Ilza Čiščakova.

Līdz šim Ancāns strādājis Suntažu internātpamatskolas - rehabilitācijas centrā par direktores vietnieku saimnieciskajā darbā. Pirms tam viņš no 2004. līdz 2016. gadam Suntažu pagasta pildījis darba aizsardzības speciālista pienākumus kā arī no 2009. līdz 2014. gadam vadījis pašvaldības aģentūru "Rosme".

Čiščakova līdz šim strādājusi Ogres novada pašvaldības aģentūras "Ogres Namsaimnieks" veselības veicināšanas nodaļas vadītājas amatā. Pirms tam viņa strādājusi arī Rīgas Doma kora skolā, Emīla Melngaiļa Tautas mākslas centrā par Metodiskās darba daļas galveno speciālisti, kā arī ieņēmusi amatus valsts AS "Latvijas dzelzceļš", SIA "Lattelekom" Mācību centrā, kā arī SIA "Spring Valley".

Jau vēstīts, ka līdzšinējais Suntažu pagasta pārvaldes vadītājs Andris Ronis nolēmis doties pensijā, bet Ogresgala pagasta pārvaldes vadītājs Juris Latišs ("Ogres novadam") kļuvis par Ogres novada domes deputātu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)