Banner 980x90

Ikšķiles novadā notiks atraktīva un jautra Zaļā nedēļa

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No 11. līdz 16.aprīlim, nedēļu pirms Lielās talkas, Ikšķiles novadā jau otro gadu norisināsies Zaļā nedēļa, kuras sauklis ir "Esi vesels - dzīvo gari!".

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja pasākuma rīkotāji, savās prasmēs un zināšanās par veselīgu dzīvesveidu dalīsies skrituļslidotājs Nils Jansons, fizioterapeite Klaudija Hēla, grāmatu autore Rūta Bērziņa – Bērzīte un dažādi sportisti un veselīga dzīvesveida entuziasti. Piedāvājumā ir gan paraugtreniņi āra trenažieru laukumā, gan nūjošanas paraugnodarbība, gan velo akcija, Zaļais restorāns un pat pārgājiens Zilajos kalnos.

Zaļā nedēļa sāksies ar kopīgu rīta vingrošanu visās novada iestādēs un struktūrvienībās, bet noslēgsies nedēļu vēlāk, 23.aprīlī, kad Ikšķiles novadā Lielā talka tiks organizēta Kābeļu kalnā. Kābeļu kalns ir arheoloģiskais piemineklis - vienīgais šāda apmēra kultūras piemineklis Latvijā. Kābeļu kalna teritorijā atrodas līvu uzkalniņu kapulauks. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)