Banner 980x90

IKVD izvērtēs audzēkņu saindēšanās ar zālēm gadījumu Suntažu internātvidusskolā

Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) izvērtēs gadījumu, kurā septiņi Suntažu internātvidusskolas-rehabilitācijas centra audzēkņi saindējušies ar zālēm, aģentūru LETA informēja IKVD Uzraudzības departamenta direktora vietnieks Maksims Platonovs.

Platonovs norādīja, ka tiks vērtēts, vai izglītības iestādē tiek nodrošinātas bērnu tiesības uz drošu un nekaitīgu vidi. Viņš skaidroja, ka medikamentu ienešana skolā ir aizliegta, izņemot konkrētus gadījumus, kad bērnam tie jālieto pēc ārsta norādījuma.

Pagaidām esot grūti spriest par notikuma apstākļiem, uzsvēra Platonovs, un secinājumi tiks veikti vien pēc ekspertīzes veikšanas.

LETA jau ziņoja, ka naktī uz 25.septembti septiņi bērni no Suntažu internātskolas-rehabilitācijas centra nogādāti slimnīcā ar saindēšanos ar zālēm.

Kā aģentūru LETA informēja Suntažu internātvidusskolas-rehabilitācijas centra direktore Vineta Āboliņa, viens no skolas 8.klases audzēkņiem zāles ir atvedis no mājām un cienājis ar tām vēl sešus skolēnus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)