Banner 980x90

Inčukalna novadā četrus vīriešus aiztur par sevišķi cietsirdīgu slepkavību un līķa apgānīšanu

Rīga, 28.nov., LETA. Valsts policija Inčukalna novadā aizturējusi četrus vīriešus aizdomās par sevišķi cietsirdīgu slepkavību un līķa apgānīšanu.

25.novembrī Reģionālā pašvaldības policija saņēma informāciju no iedzīvotājiem par skaļu trokšņošanu kādā no daudzdzīvokļu namiem Inčukalna novada Gaujā. Ierodoties norādītajā adresē, policisti sastapa divus jauniešus, kuri bija stiprā alkohola reibumā. Apskatot dzīvokli, uz balkona tika atrasts 1963.gadā dzimuša vīrieša līķis.

Nekavējoties tika izsaukti mediķi un Valsts policijas darbinieki. Likumsargi par šī nozieguma izdarīšanu aizturēja četrus vīriešus.

Tiesa aizturētajiem vīriešiem piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Policijā sākts kriminālprocess par slepkavību pastiprinošos apstākļos, ja tā izdarīta ar sevišķu cietsirdību, pēc tās izdarīta līķa apgānīšana un noziegumu pastrādājusi personu grupa. Apcietinātajiem draud mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no 10 līdz 20 gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)