Banner 980x90

Interneta vietnē www.gudrasgalvas.lv varēs iztaujāt kandidātus par sev interesējošiem jautājumiem

Sabiedriskās politikas centrs PROVIDUS mēnesi pirms 10.Saeimas vēlēšanām atklāj interneta vietni www.gudrasgalvas.lv, kas ir jauna veida saziņas forma starp vēlētājiem un 10.Saeimas vēlēšanu kandidātiem. Interneta vietnē visi vēlēšanu kandidāti var bez maksas izveidot savu profilu un pastāstīt par savām iecerēm, bet vēlētāji var tieši iztaujāt kandidātus par sev interesējošiem jautājumiem.
"Aicinām visus - gan vēlētājus, gan kandidātus - uz kopīgu sarunu! Vēlamies atstāt pagātnē laiku, kad galvenā vēlēšanu komunikācija bija vienvirziena - kandidāts reklāmas klipā komunicē, vēlētājs klusējot vēro. Partijas maka biezumam nav jānosaka komunikācijas iespējamība un biežums," interneta vietnes www.gudrasgalvas.lv nozīmi uzsver Sabiedriskās politikas centra PROVIDUS direktore Vita Tērauda.

Interneta vietnē www.gudrasgalvas.lv jau aizpildīti vairāk nekā 260 vēlēšanu kandidātu profili un ierakstīti vairāk nekā 300 solījumi vēlētājiem. 2.oktobrī gaidāmo Saeimas vēlēšanu kandidāti www.gudrasgalvas.lv stāsta par savas kandidēšanas motivāciju, izsaka konkrētus solījumus, pauž attieksmi pret dažādiem sabiedrībā aktuāliem tematiem, kā arī atbild uz vēlētāju tieši uzdotiem jautājumiem.

Vēlētāji var kandidātus turēt pie vārda - solījumu izpildi būs iespējams pārbaudīt gadījumā, ja kandidāts tiks ievēlēts parlamentā. Izmantojot populārāko sociālo mediju profilu paroles, vēlētāji var balsot par sev tīkamiem kandidātiem, kā arī par katru www.gudrasgalvas.lv izdarīto aktivitāti krāt punktus, lai saņemtu Sabiedriskās politikas centra PROVIDUS izsniegtu diplomu un piedalītos pēcvēlēšanu pasākumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)