Banner 980x90

Izbaudi vasaru – pasūti kontaktlēcas e-veikalā Lensor.eu

Vasarai piestāv bezrūpība un mūžīgo brīvdienu noskaņa, tāpēc ne vienmēr vēlamies domāt par praktiskām lietām, pienākumiem, pirkumiem. Skaidrs, ka no visa nav iespējams izvairīties, bet kārtējo došanos uz optikas salonu pēc kontaktlēcām gan jums varam aiztaupīt, jo pāris minūšu laikā jaunas lēcas varat pasūtīt interneta veikalā Lensoru.eu.

Lensor.eu e-veikals ir uzticams kontaktlēcu un optikas piederumu interneta veikals ar vairāku gadu pieredzi. Veikals sadarbojas ar pasaules vadošajiem lēcu ražotājiem un optikas saloniem visā Latvijā, nodrošinot plašāko preču klāstu un katram klientam ērtus kontaktlēcu apmaksas un saņemšanas veidus.

Visu veidu kontaktlēcas
Lensor.eu interneta veikalā atradīsiet visu veidu kontaktlēcas ļoti plašā izvēlē. Pieejamas vienas dienas, divu nedēļu, mēneša un pagarinātās lietošanas kontaktlēcas no dažādiem pasaulē vadošajiem kontaktlēcu ražotājiem, vienmēr nodrošinot augstāko kvalitāti un drošību. Kontaktlēcām arī tiek piedāvātas konkurētspējīgas cenas, kā arī vienmēr ir kādi īpašie cenu piedāvājumi, kas ļauj atrast savam maciņam piemērotāko risinājumu.

Sortimentā arī krāsainās lēcas
Interneta veikalā Lensor.eu atradīsiet arī šobrīd tik populārās krāsainās kontaktlēcas, ar kurām acumirklī var iegūt citu acu krāsu vai izcelt un paspilgtināt jau esošo. Krāsainās lēcas ir lielisks aksesuārs vasarai ne tikai tiem, kuri jau lieto optiskās kontaktlēcas, bet ikvienam, kuram acis ir veselas un piemērotas lēcu lietošanai, jo krāsainās kontaktlēcas pieejamas gan ar, gan bez optiskās korekcijas. Lensor.eu veikalā varat pasūtīt ne tikai parastas krāsainās lēcas, bet arī tā saucamās crazy lēcas, ko parasti izmanto karnevālos, teātros, lai radītu neparastus tēlus.

Izdevīgi lēcu un piederumu komplekti
Lensor.eu klienti īpaši novērtē iespēju iegādāties jau gatavus komplektus par izdevīgām cenām. Komplektā jau iekļautas lēcas un tām nepieciešamie kopšanas piederumi, kas ļauj ietaupīt līdz pat 50% no summas, kas būtu, pērkot citas līdzīgas preces atsevišķi. Tāpēc vienmēr, plānojot pirkumu Lensor.eu veikalā, iesakām apskatīties šobrīd aktuālos komplektu piedāvājumus, jo varbūt tieši tās ir preces, kas jums nepieciešams. 

Pieejamas arī saulesbrilles un datora brilles
Šajā interneta veikalā atradīsiet arī citas optikas preces – saulesbrilles un datora brilles. Kvalitatīvas saulesbrilles vasarā ir neaizstājamas, jo tās ir gan stilīgs aksesuārs, gan sniedz acīm tik vajadzīgo aizsardzību no UV stariem. Bet datora brilles jau ir kļuvušas par mūsdienu modernā un viedierīču laikmeta nepieciešamību, jo ik dienu mēs tik daudzas stundas pavadām pie ekrāniem, ka ir nopietni jādomā, kā atslogot acis. Datora brilles ar speciālo pārklājumu pasargās acis no zilās gaismas ietekmes un uzlabos pašsajūtu, strādājot pie datora un citiem ekrāniem.

Jaunums – receptes brilles
Jaunums Lensor.eu e-veikalā ir iespēja pasūtīt arī receptes brilles par īpaši pievilcīgām cenām. Norādot visus receptē ierakstītos parametrus vai pievienojot receptes attēlu, izvēloties sev tīkamāko briļļu ietvaru un lēcu veidu, brilles tiks izgatavotas tieši jūsu vajadzībām, ievērojot visus norādītos parametrus. Zinoši konsultanti sniegs noderīgu informāciju arī online režīmā, ja radušās kādas neskaidrības.

Saņem visā Latvijā un Eiropā
Visas Lensor.eu veikalā pasūtītās preces var apmaksāt ar vairākiem drošiem maksājumu veidiem, kā arī saņemt sev piemērotākajā veidā visā Latvijā un arī Eiropas Savienības valstīs. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)