Banner 980x90

Jaunieši no Ogres dalīsies ar savu dzīves pieredzi

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No 14 līdz 17.augustam biedrība "Nākotnes Tilts" īstenos Jaunatnes politikas valsts programmas apakšsadaļas "Atbalsts sociālās atstumtības riskam pakļauto jauniešu iesaistei neformālās izglītības aktivitātēs, sekmējot viņu līdzdalību sabiedriskajos procesos" projektu "Apzinies sevi šodien – rītdienai!".

Kā vēsta portāls Ogre.lv, projektā tiks iesaistīti 15 jaunieši no Ogres, Stopiņu un Ikšķiles novadiem, kuri kopīgi dalīsies labās un sliktās dzīves pieredzēs, lai varētu veikt secinājumus sev turpmākajai dzīvei un aizdomāties par tās dažādām potenciālām uzlabošanas iespējām.

Izmantojot neformālās izglītības metodes jaunieši atklās sevī lietas, kuras viņi paši var izmantot, lai uzlabotu savu turpmāko dzīvi. Projekta laikā tiks veidotas arī radošās aktivitātes, ar kuru palīdzību jaunieši varēs atklāt sevī jaunus talantus.

Jauniešos tiks radīta vēlme mainīt sevi, pilnveidoties un radīt sev mērķi, pēc kura tiekties un kuru sasniegt arī pēc dalības projektā.Kopā tiks pavadīts jauks laiks un neaizmirstamas dienas piedaloties šajā projektā.

Projekta sadarbības partneri ir jaunatnes lietu speciālisti no Ogres, Stopiņu un Ikšķiles novadiem.

"Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2016.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)