Banner 980x90

Kāds ir piemērotākais paklājs un paklāju serviss Jūsu uzņēmuma telpām?

Foto: Bigstockphoto.com
Foto: Bigstockphoto.com
Kāda Jūsu uzņēmumā ir grīda? Vai grīdu sedz paklājs? Vai esat kādreiz aizdomājies par to, kādas ir paklāja funkcijas? Ja daļa paklāju kalpo Jūsu komfortam, pasargājot no aukstuma vai samazinot slodzi uz muguru un locītavām, vietās, kur ilgstoši jāstāv kājās, skaņas samazināšanai un telpas dizainam, tad citi paredzēti tīrības uzturēšanai telpās, kā arī uzņēmuma reklamēšanai. Kādi ir piemērotākie paklāji Jūsu uzņēmumam, lasiet tālāk!

Funkcionālie paklāji tīrām telpām un drošībai
Funkcionālo paklāju vērtīgākā īpašība atklājas to nosaukumā – tie pilda nozīmīgas funkcijas uzņēmumu darbinieku un apmeklētāju labā. Funkcionālie neilona, mikrošķiedras un kokvilnas paklāji galvenokārt aizsargā telpas no netīrumiem, kā arī novērš traumas, neļaujot paslīdēt uz slapjas grīdas.

Neilona un mikrošķiedras paklāji pret netīrumiem
Vai esat kādreiz aizdomājies, kas notiek ar netīrumiem un putekļiem, ko uzņēmuma telpās ar apaviem ienes darbinieki vai klienti? Tie nonāk gaisā un Jūs tos ieelpojat. 
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv


Maināmie ieejas gumijas paklāji pie durvīm un vējtveros
Maināmie paklāji var uzlabot gaisa kvalitāti iekštelpās, neļaujot Jums elpot putekļus visas dienas garumā. Profesionāls paklājs absorbē putekļus, alergēnus un citus netīrumus, novēršot to nonākšanu elpošanas zonā. 

Apavu notīrīšanai pie ieejas durvīm parasti tiek novietoti ieejas gumijas paklāji, kas vienlaikus arī novērš slīdēšanu, jo: 
• gumijas pamatne notur paklāju vietā;
• gumijas pamatne uzreiz pēc paklāja noklāšanas līdzeni pieguļ grīdai;
• īpašais gumijas veids neļauj paklājam viļņoties.

Ja pie uzņēmuma galvenās ieejas funkcionālais ieejas paklājs var nodrošināt pirmo netīrumu nokļūšanu telpā, tad nākamā vieta, kur atsijāt netīrumus, ir pārejas zonas starp telpām. Novietojot maināmo paklāju uzņēmuma koridorā starp kabinetiem, Jūs neļausies pārnest netīrumus no vienas telpas citā un saglabāsiet ofisa telpas tīras un vidi – veselīgāku. 
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
Sauso un mitro netīrumu absorbēšana
Vai zināt, cik daudz netīrumu atrodas gaisā Jūsu darba vietā? Piemēram, neilona paklājs spēj absorbēt vidēji 3 kg sauso netīrumu. Funkcionālie neilona paklāji ir veidoti no speciālas šķiedras, kas efektīvi noberž no apavu zolēm netīrumus un dziļi absorbē starp paklāja šķiedrām. Funkcionālie mikrošķiedras paklāji ar īpašu šķiedras sastāvu un unikālo "UltraGrip" gumijas pamatni nodrošina izcilu sauso un mitro netīrumu absorbēšanu.

Maināmo paklāju efektivitāti raksturo: 
• lieliska sauso un slapjo netīrumu absorbēšana jebkuros laika apstākļos;
• ātra mitruma uzsūkšana un laba noturēšana;
• sauso un slapjo netīrumu aizturēšana apjomā, kas 2–3 pārsniedz paklāja svaru;
• 70–80 % sauso un slapjo netīrumu aizturēšana no apavu zolēm;
• līdz pat 80 % putekļu un citu netīrumu aizturēšana.

Paklāji vizuāli pievilcīgām telpām
Korporatīvā kultūra pieprasa, lai paklāji Jūsu uzņēmumā būtu ne tikai funkcionāli, bet arī izskatītos vizuāli patīkami. Kā aprakstīts higiēnas un paklāju risinājumu mājaslapā www.berendsen.lv, kokvilnas un mikrošķiedras paklāju krāsa ir veidota tā, lai noslēptu visu veidu netīrumus. Arī slapjdraņķa laikā Jūsu uzņēmuma grīdas būs sausas, tīras, higiēniskas un patīkamas apmeklētājiem.

Kokvilnas paklāji slapjiem laika apstākļiem, mitrām un slidenām grīdām
Pēdējos gados nokrišņiem bagātu dienu skaits daudzums Latvijā pieaug. Tas ietekmē ne vien ārā strādājošos, bet arī ofisu cilvēku ikdienu. Vai esat kādreiz aizdomājušies, cik daudz mitruma ziemā un lietus laikā telpās ienes Jūsu darbinieki un apmeklētāji? Rezultātā grīdas kļūst netīras, slapjas un slidenas. 
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
Īpaši funkcionālie paklāji, kas sastāv no kokvilnas šķiedrām, palīdz nodrošināt telpās tīrību un komfortu jebkuros laika apstākļos. Funkcionālie kokvilnas paklāji efektīvi absorbē mitrumu pie ieejas durvīm, jo:
• uzsūc apmēram 4,4 litru ūdens;
• absorbē līdz pat 5 reizēm vairāk ūdens, nekā tie sver;
• aiztur līdz pat 80 % ūdens un slapjo netīrumu.

Mitrums uz grīdas var krāties ne tikai pie ieejas durvīm. Atkarībā no uzņēmuma darbības veida, birojos un dažādās iestādēs ir zonas, kur bieži uz grīdas var būt izlijis ūdens un šķidrums:
• pie kafijas automātiem biroja virtuvē;
• pie izlietnēm virtuvēs vai labierīcībās, piemēram, bērnudārzos;
• pie bāra letes krodziņā u.c.

Funkcionālie kokvilnas paklāji savāc mitrumu un novērš slapjuma un netīrumu nonākšanu telpās. Padariet darba vidi drošu un pasargājiet sevi un klientus no paslīdēšanas uz slapjas grīdas virsmas!

Dizaina un logo paklāji klientu informēšanai un uzņēmuma reklamēšanai
Grīda bankā, kinoteātrī vai, piemēram, optikas veikalā var kalpot kā lieliska vieta reklāmai vai papildu informācijas izvietošanai. Īpašie dizaina un logo paklāji visefektīvāk strādā tā saucamajās komunikācijās zonās. Tās ir vietas, kur oriģinālā veidā varat piesaistīt klientu uzmanību, informēt viņus vai arī reklamēt savus pakalpojumus. Izmantojiet tekstus, bildes un zīmes, lai izveidotu:
• norādes zīmi un uzrakstu "Rinda sākas šeit!" apģērbu veikalā;
• motivējošu uzrakstu "Veselā miesā vesels gars!" pie sporta kluba administratora galda;
• drošības paziņojumu par bagāžu pārbaudi lidostā;
• informāciju par jaunu kreditēšanas pakalpojuma veidu bankas uzgaidāmajā zonā u.c. 
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
Kvalitatīvas drukas fotogrāfijas uz paklāja Jūsu uzņēmumā var radīt pārsteidzošu efektu un pievilcīgu izskatu. Tehnoloģiju iespējas un īpašā dizaina paklāja šķiedras struktūra ļauj uz HD logo paklājiem uzdrukāt un attēlot:
• smalkas detaļas augstā izšķirtspējā;
• sarežģītas krāsu pārejas;
• īstas fotogrāfijas u.c.

"Berendsen" piedāvājuma klāstā apskatāmas plašas dizaina iespējas un vairāk nekā 100 krāsu, lai radītu oriģinālu un individuālu paklāju Jūsu vajadzībām. Ja Jūs rīkojat smalku balli vai ekskluzīvu modes skati, augstvērtīgs sarkanais paklājs ar individuālu druku būs tieši tas, kas nepieciešams! Maināmo paklāju noma ir ērts pakalpojums dažādām klientu vajadzībām – gan kārtības uzturēšanai ikdienā, gan pasākumu noorganizēšanai svētku reizēs. Dizaina un logo paklāji ir veiksmīgs risinājums "2 in 1" jeb divi vienā! Tie ne tikai reklamē Jūsu uzņēmumu un padara pievilcīgu vidi, bet arī efektīvi aizsargā grīdas no netīrumiem, absorbējot smalkos netīrumu un putekļus. 

Komforta paklāji ergonomiskiem darba apstākļiem, darbinieku veselībai un drošībai 
Katra cilvēka ķermenim ir individuālas īpatnības un prasības. Lai darbinieks justos labi un varētu ar atdevi strādāt, darba devējam jārada atbilstoši darba apstākļi. 
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
Ergonomiska darba vide
Ergonomika paredz pielāgot apkārtējos vides un darba apstākļus tā, lai tie būtu maksimāli piemēroti ikviena darbinieka vajadzībām un fiziskajām iespējām. Ergonomiska darba vide samazina traumu, nelaimes gadījumu skaitu un draudus darbinieku veselībai.
Foto: Pexels.comFoto: Pexels.com
Sēdoša darba veicējiem parasti lielākā uzmanība tiek pievērsta ērtai un stabilai sēdēšanas pozai, pareizam krēsla un datora novietojumam. Mēdz teikt, ka sēdošs darbs nelabvēlīgi ietekmē muguras, bet stāvošs darbs – kāju veselību. Darba vietās, kur ilgstoši jāstāv kājās, ķermenim ir liela slodze, kā rezultātā parādās sāpes mugurā, locītavās un kājās.

Kāju labsajūtai un sāpju mazināšanai var palīdzēt:
• ērti apavi;
• regulāra kāju izkustināšana;
• neliela pastaigāšanās;
• kāju vingrinājumi, piemēram, paceļoties uz pirkstgaliem;
• speciāli ergonomiskie paklāji darba vietā.

Komforta un ergonomiskie paklāji stāvoša darba veicējiem
Komforta paklāji ir speciāli piemēroti cilvēkiem, kas lielāko dienas daļu pavada stāvot kājās, piemēram, aptiekās, būvmateriālu veikalos vai degvielas uzpildes stacijās.

Komforta paklāji:
• samazina sāpes mugurā un locītavās, palīdz izvairīties no tām;
• novērš nogurumu locītavās un muskuļos;
• amortizē cilvēka svaru un vienmērīgi sadala slodzi uz pēdām, tādējādi uzlabojot asinsriti un sāpes kājās;
• samazina risku aizķerties un gūt traumas, pateicoties ergonomisko paklāju slīpajām malām;
• novērš baktēriju izplatību, pateicoties antibakteriālajai virsmai;
• nodrošina ūdens novadīšanu caur speciāliem caurumiem, samazinot risku paslīdēt un gūt traumas.

Komforta paklāji ir izturīgi pret taukiem, tādēļ tie ir ideāls risinājums vietās, kur tiek izmantotas eļļas un citas līdzīgas vielas, piemēram, darbnīcās un automašīnu servisos remontu zonās, virtuvēs, konditorejās, ceptuvēs u.c.

Sniedziet saviem darbiniekiem labāku darba vidi un palīdziet viņiem būt veselākiem un laimīgākiem! Ērtos darba apstākļos darbinieki jūtas enerģiskāki un možāki, līdz ar ko pieaug darba produktivitāte, kam ir pozitīva ietekmes uz biznesa rezultātiem.

Izturīgs gumijas paklājs lielo gružu savākšanai
Darba vidi un gaisa kvalitāti Jūsu uzņēmumā var uzlabot arī gumijas paklājs – skreiperis, kas efektīvi noberž rupjos netīrumus. Skreiperis sastāv no augstvērtīgas 100 % nitrila gumijas un ir izturīgs jebkuros laikapstākļos, tādēļ paredzēts lietošanai gan iekštelpās, gan laukā. Paklāja rievotais gumijas protektors noņem sniegu, dubļus, mālu, granti, smiltis un citus netīrumus no apavu zolēm. Izvietojiet skreiperi pie uzņēmuma ieejas durvīm vai vējtverī un nodrošiniet telpās tīrību!
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
Kvalitatīvs paklāju serviss 
Paklāji uzkrāj dažādus netīrumus – putekļus, alergēnus un toksīnus –, tādēļ tie regulāri jātīra vai jāizmanto maināmo paklāju serviss. Tikai tīri paklāji spēj efektīvi absorbēt netīrumus un nodrošināt gaisa tīrību.
 
Tas, cik bieži paklājs jāmaina, atkarīgs no vairākiem apstākļiem:
• cilvēku plūsmas – jo vairāk apavu pāru, kas iet pāri paklājam, jo tas biežāk jāmaina. "Berendsen" mājaslapā aprakstītais paklāju serviss paredz funkcionālos un logo paklājus mainīt katru nedēļu, katru otro vai katru ceturto nedēļu, bet ergonomiskos paklājus – retāk, piemēram, katru astoto vai 12. nedēļu;
• paklāja atrašanās vietas – pie ofisa ieejas durvīm paklājs paliks netīrs daudz ātrāk nekā iekštelpās;
• gada laika – mitros laika apstākļos netīrība ir lielāka un paklāji jāmaina biežāk.

"Berendsen" mājaslapā piedāvātais maināmo paklāju serviss noteiktā laika intervālā nomaina netīro paklāju pret tīru. 

Uzņēmums "Berendsen" nodrošina tekstilizstrādājumu, higiēnas un drošības risinājumus, tostarp paklāju servisu un nomu Latvijā un Eiropā. Apskatiet maināmos paklājus, servisa pakalpojumus www.berendsen.lv un izvēlieties piemērotāko paklāju sava uzņēmuma vajadzībām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)