Banner 980x90

Ķeguma novadā sāksies Saules festivāls

Foto no Facebook.com/ Saules Festivāls
Foto no Facebook.com/ Saules Festivāls
Piektdien, 22.jūlijā, Ķeguma novada atpūtas kompleksā "Ievu līcis" sāksies Saules festivāls, kas turpināsies līdz svētdienai, 24.jūlijam, aģentūru LETA informēja festivāla rīkotāji.

Festivāla notikumu un aktivitāšu programma ir plaša un daudzpusīga, bet kā vienu no spilgtākajiem notikumiem organizatori atzīmē muzikālo programmu un māksliniekus, kuri sagatavojuši savus priekšnesumus īpaši Saules festivālam.

Piektdien, 22.jūlijā, koncertu atklās sitaminstrumentu virtuozs un komponists Rihards Zaļupe, kurš Saules festivāla apmeklētājus vedīs muzikālā ceļojumā ar saules un dabas tematiku. Īpaši sagatavots priekšnesums "Saules meditācija", kas būs kā neliels ieskats Zaļupes jaunajā solo programmā "Vasaras atmosfēras".

Savukārt mūziķis un komponists Jānis Aišpurs sagatavojis solo priekšnesumu ar skaņdarbiem, kas viņam kādā dzīves posmā ir bijuši nozīmīgi un iedvesmojuši radošiem darbiem. Programmā būs dzirdamas pasaulē atzītu dziesminieku kompozīcijas Aišpura interpretācijā un izpildījumā.

Savukārt sestdien, 23.jūlijā, festivāla apmeklētājus iepriecinās grupas "Alaska Dreamers" mūziķu akustiskais sastāvs ar programmu "Acustic and Delicate".

Koncerti ir tikai daļa no festivāla programmas, trīs dienu garumā festivāla apmeklētājiem tiks piedāvāts plašs aktivitāšu klāsts - dažādas radošās darbnīcas un meistarklases, šaušana ar loku, pareizas elpošanas un jogas pamati, cigun nodarbības, relaksācija, kuru papildinās masāža un gongu skaņas, zaķīšu pirtiņa Daugavas krastā, augsto virvju un klinšu kāpšanas aktivitātes, Saules danči, rotaļas un daudz citu notikumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)