Banner 980x90

Konditorejas izstrādājumu ražotāja "Junge" apgrozījums pērn pieauga par 6,9%

Maizes, kūku un citu konditorejas izstrādājumu ražotājs "Junge" pagājušajā finanšu gadā no 2018.gada 1.aprīļa līdz 2019.gada 31.martam strādāja ar 2,727 miljonu eiro apgrozījumu.

Rīga, 15.aug., LETA. Maizes, kūku un citu konditorejas izstrādājumu ražotājs "Junge" pagājušajā finanšu gadā no 2018.gada 1.aprīļa līdz 2019.gada 31.martam strādāja ar 2,727 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,9% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga gandrīz četras reizes - līdz 31 978 eiro, liecina informācija "Firmas.lv". Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka kompānija aizvadītajā finanšu gadā saražoto produkciju pārdeva Latvijā, Vācijā un Igaunijā. Nākamajā finanšu gadā kompānija plāno paplašināt sadarbību ar Latvijas lielākajiem mazumtirgotājiem, meklēt augstvērtīgākas un konkurētspējīgākas izejvielas, strādāt pie jauniem produktiem, liekot uzsvaru uz darbu automatizēšanu, kā arī atvērt vienu līdz divas jaunas struktūrvienības ar mērķi palielināt vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības ieņēmumus. Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Junge", kuram pieder konditorejas izstrādājumu tirdzniecības vietas "Junge" un "Kūku paradīze", iepriekšējā finanšu gadā no 2017.gada 1.aprīļa līdz 2018.gada 31.martam strādāja ar 2,551 miljonu eiro apgrozījumu un 8241 eiro peļņu. "Junge" ir dibināts 2002.gadā un tā pamatdarbības veids ir maizes un konditorejas izstrādājumu ražošana, mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība. Kompānijas pamatkapitāls ir 130 508 eiro. Uzņēmums pieder Vācijas kompānijai "Konditorei Junge GmbH &Co" (40%), kā arī Latvijas privātpersonām Kasparam Garlejam (40%) un Aivai Garlejai (20%). Kompānijai ir astoņas struktūrvienības Vidzemē un Latgalē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)