Banner 980x90

"Lāčplēša piens" plāno ieguldīt 1,3 miljonus eiro slaucamo govju kūts kompleksa pārbūvē un aprīkojumā

Rīga, 3.dec., LETA. Piena lopkopības uzņēmums "Lāčplēša piens" plāno ieguldīt 1,3 miljonus eiro slaucamo govju kūts kompleksa pārbūvē un aprīkojumā, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Slaucamo govju kūts kompleksa pārbūvi un nodrošināšanu ar aprīkojumu plānots realizēt līdz 2020.gada 15.novembrim, piesaistot finansējumu Eiropas Savienības (ES) Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) pasākuma "Investīcijas materiālajos aktīvos" apakšpasākumā "Atbalsts ieguldījumiem lauku saimniecībās". Projektu plānots īstenot Lielvārdes novada, Lielvārdes pagasta, "Salas".

Investīciju projekta īstenošanai ir izsludināts iepirkumu konkurss, kuram pretendenti var pieteikties līdz 2019.gada 7.janvāra plkst.12.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Lāčplēša piens" pērn strādāja ar 1,208 miljonu eiro apgrozījumu un 229 161 eiro peļņu.

Uzņēmums ir reģistrēts 2000.gada aprīlī, un tā pamatkapitāls ir 10 000 eiro. "Lāčplēša piens" pieder trim Latvijas privātpersonām - Andrim Driksnam (34%), Maldai Poikānei (33%) un Aivaram Skujai (33%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)