Banner 980x90

Lielvārdē apkaros nelegālos pieslēgumus kanalizācijas tīkliem

Foto: Ogre24.lv
Foto: Ogre24.lv

Šajā gadā Lielvārdē konstatēti atsevišķi privātmāju pieslēgumi pie pilsētas kanalizācijas tīkliem, kas nav saskaņoti ar uzņēmumu un nav noslēgti līgumi par kanalizācijas pakalpojumu ar uzņēmumu SIA "Lielvārdes Remte".

Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, lai novērstu šāda rakstura pieslēgumus, līdz 30.decembrim SIA "Lielvārdes Remte" speciālisti veiks visu pilsētas kanalizācijas tīklu pārbaudi un nelegālu pieslēgumu konstatācijas gadījumā veiks atslēgumus bez iepriekšēja brīdinājuma.

SIA "Lielvārdes Remte" aicina privātmāju īpašniekus, kuri izmanto pilsētas kanalizācijas tīklus bez attiecīga saskaņojuma un pakalpojuma līguma, pašiem ierasties uzņēmumā un noslēgt pakalpojuma līgumu.

Uzņēmums aicina jaunus klientus izmantot iespēju lietot uzņēmuma piedāvātos ūdens un kanalizācijas pakalpojumus, nepieciešamības gadījumā vēršoties pie uzņēmuma izpilddirektora.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)