Banner 980x90

Lielvārdē izrādīs šokolādes skulptūru izstādi

Valmiera, 20.febr., LETA. 3.martā plkst.11 Andreja Pumpura Lielvārdes muzejā atklās šokolādes mākslinieces Ingrīdas Catlakšas pirmo personālizstādi "Saldi grēcīgā", aģentūru LETA informēja Lielvārdes novada pašvaldības pārstāve Irēna Romanovska.

Izstādē tiks izrādītas tai radītas šokolādes skulptūras, kas veltītas Latvijas simtgadei un Lielvārdes novada kultūrvēsturiskajam mantojumam.

Pasākuma laikā būs iespēja tikties ar pašu mākslinieci, uzzināt šokolādes darbu izgatavošanas noslēpumus un baudīt kādu pārsteigumu. Paši azartiskākie apmeklētāji nedaudz vēlāk varēs arī paši izmēģināt savus spēkus un radošumu, piedaloties Catlakšas vadītā konfekšu gatavošanas meistarklasē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)