Banner 980x90

Lielvārdē sāks jaunās kazarmas ēkas būvniecību

Ogre24.lv
Ogre24.lv
Nacionālo bruņoto spēku Aviācijas bāzē Lielvārdē tiks atklāta kazarmas būvniecība, kas paredzēta Latvijas un sabiedroto spēku karavīru izvietošanai, aģentūra LETA uzzināja Aizsardzības ministrijā.

"Gaisa spēku aviācijas bāzes kazarmas būvniecība ir vēl viens solis Latvijas, NATO, Eiropas Savienības aizsardzības infrastruktūras attīstībā un austrumu robežas aizsardzības stiprināšanā," uzsver aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (ZZS). "3041,4 kvadrātmetrus lielā kazarma būs mājas mūsu karavīriem. Mēs to būvējam, domājot par viņu ikdienu un apzinoties viņu rūpes par mūsu drošību," pauž ministrs.

Piemiņas kapsulas iemūrēšanas ceremonijā piedalīsies aizsardzības ministrs, Nacionālo bruņoto spēku Apvienotā štāba priekšnieka vietnieks atbalsta jautājumos brigādes ģenerālis Ivo Mogiļnijs, Nacionālo bruņoto spēku kapelāns Ruslans Markēvičs, Nacionālo bruņoto spēku Gaisa spēku aviācijas bāzes, Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centra un SIA "Arčers" pārstāvji.

Papildus kazarmas būvniecībai tiks sākta arī Nacionālo bruņoto spēku Aviācijas bāzes katlumājas, elektroapgādes tīklu, kā arī citu inženiertīklu rekonstrukcija. Projekta kopējās izmaksas būs 5 078 000 eiro.

Projektu īstenos būvniecības uzņēmums "Arčers".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)