Banner 980x90

Logunams.lv logi – tavi logi uz pasauli!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja rodas problēmas ar logu atvēršanu, ja, tos aizverot, paliek spraugas, ja logi svīst ciet, ja jūtat vēja pūsmas vai vienkārši ārpasaules trokšņi par daudz ielaužas jūsu mājoklī – tās ir drošas pazīmes, ka pienācis laiks mainīt logus! Vislabāk šo darbu uzticēt profesionāļiem ar daudzu gadu pieredzi, piemēram, firmai Logunams.lv, jo viņi citu vidū izceļas ar pieredzi, plašu PVC logu piedāvājumu klāstu, pilna servisa logu montāžas pakalpojumiem un individuālu pieeju katram klientam. 
Jaunu logu iegāde nav tikai estētiskas pārmaiņas jūsu mājoklī, tā ir naudas ekonomija ilgtermiņā, kā arī nezūdošs siltums un miers, ko nodrošina tikai labākie plastmasas logi un profesionāla to uzstādīšana. Logu maiņa ievērojami ļauj samazināt apkures rēķinus, jo tiek novērsti siltuma zudumi, kas rodas, ja logu rāmjos ir šķirbas un tie blīvi nepieguļ ēkas sienai. Lai veicinātu stikla paketes siltuma aizsardzību, Logunams.lv iesaka izvēlēties tādas stikla paketes, kur viena stikla paketes iekšpuse ir apstrādāta ar selektīvo pārklājumu. 

Otra būtiskā jaunu PVC logu priekšrocība ir skaņas izolācija – trokšņi no ielas, mašīnu rūkoņa vai vilcienu dunoņa nereti ir liels traucēklis mājas mieram, taču šī problēma ir risināma. Logunams.lv piedāvājumu klāstā ir pat īpašas stikla paketes, kas palīdz samazināt zemas frekvences ielas trokšņu dzirdamību.  

Ja esat nolēmuši mainīt logus, ir svarīgi atrast maksimālo līdzsvaru starp cenu un kvalitāti. Mūžsenais teiciens, ka skopais maksā divreiz, noteikti ir aktuāls arī mūsdienās, jo nav jēgas uzstādīt nekvalitatīvus, lētus logus, kas pēc pāris gadiem jau atkal būs jāmaina, taču nezināšanas dēļ pārmaksāt arī nav prāta darbs. Klienti izvēlas Logunams.lv pakalpojums tieši cenu un kvalitātes balansa dēļ, turklāt Logunams.lv piedāvā pilnu servisu, sākot no plaša PVC logu klāsta dažādām vajadzībām, turpinot ar lielu furnitūru un aksesuāru izvēli un beidzot ar profesionālu logu montāžu un uzstādīšanu. Firmas pieredzējušie meistari atbrauks pie jums, veiks nepieciešamos mērījumus, izstrādās individuālu piedāvājumu tieši jums un nodrošinās ne tikai ātru un profesionālu logu uzstādīšanu, bet arī to apkopi. 

Logunams.lv logu tirdzniecības un montāžas biznesā darbojas jau kopš 1999. gada, kas jau liecina par viņu profesionalitāti un nenoliedzamo pieredzi, kas tikai aug ar katru gadu, ļaujot kļūt par vienu no vadošajiem uzņēmumiem savā darbības sfērā. Logunams.lv meistari ikvienu darbu veic tik labi, kā to būtu veikuši paši savam mājoklim, tieši tāpēc viņi var lepoties ar neskaitāmi daudzām labām atsauksmēm un viņu pakalpojumus klienti iesaka arī saviem draugiem un radiniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)