Banner 980x90

Madlienā stāstīs par zālāju apsaimniekošanu

Sestdien, 11.aprīlī, Madlienas pagasta kultūras un jaunrades centrā "O Divi" notiks seminārs par zālāju apsaimniekošanu, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

No 2014.gada 29.septembra līdz 3.oktobrim projekta "Integrēta plānošanas pieeja zālāju apsaimniekošanai" ietvaros madlieniete Dace Iraids un Cēsu novada Vaives pagasta pārvaldes vadītāja Valda Zaļaiskalna piedalījās pieredzes apmaiņas braucienā uz Lielbritāniju, Langasteru, ar mērķi iepazīties ar tur īstenotiem pļavu atjaunošanas projektiem un saimniecībām, kur šādas aktivitātes ļāvušas attīstīt jaunus ienākumu gūšanas veidus.

Lai uzzinātu par projektu, tā uzdevumiem un g;utu nelielu ieskatu Anglijas pļavu apsaimniekošanā, ikviens ir aicināts uz "Pļavas brokastīm" 11.aprīlī no plkst.10 līdz 13 Madlienas pagasta kultūras un jaunrades centrā "O Divi" (Madlienas kultūras nama ēkā).

Brokastu īpašā rozīnīte būs piena aitu audzēšanas idejas atbalstītājas Agneses Eidukas prezentācija, kur viņa iedvesmos darbam ar Latvijā vēl mazapgūtu darbības virzienu – piena aitu audzēšanu. Un brokastīs kā jau brokastīs – neiztikt arī bez uzkodām. Aitas piena garšas pamatīgākai iepazīšanai būs iespēja dažus aitas piena produktus arī nogaršot.

Dalībai pasākumā nepieciešams iepriekš pieteikties pie Līgas un Jāņa Bieziņiem pa telefonu 26495997 vai e-pastu: liga.biezina@inbox.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)