Banner 980x90

Mazozolos pabeigti Līčupes stāvkrasta nostiprināšanas darbi

Mazozolu pagasta pārvaldes vadītājs Dzintars Žvīgurs pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informē, ka Mazozolos ir pabeigti Līčupes stāvkrasta nostiprināšanas darbi.

Pašvaldība jau informēja, ka 2014.gada 15.decembrī pašvaldība parakstīja līgumu ar SIA "Celtniecības grupa ziemeļi" par Līčupes kreisā krasta noslīdeņa nostiprināšanas darbiem Mazozolu pagastā, kas ir plūdu avārijas seku likvidēšana.

Noslēgtā līguma summa ir 16 691,73 eiro. Līguma ietvaros izbūvēts pievedceļš, uzbērtas šķembas un grants, izzāģēti koki, norakta un izvesta nogruvuma liekā grants, ar smiltīm un šķembām izbūvēts krasts.

Krasta nogruvums izveidojās pagājušā gada oktobra vidū, kad stipro lietavu dēļ Mazozolos pie daudzdzīvokļu mājām "Braki 7" un "Braki 9" izveidojās bīstama situācija - upes "Līčupe" kreisā krasta nogruvums. 17 metru attālumā no nogruvuma vietas atrodas daudzdzīvokļu māja un 3 metru attālumā malkas šķūnis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)