Banner 980x90

Menģeles baznīcā notiks muzikāls priekšnesums ar grupu "Arcandela"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
6.augustā plkst.13.00 Meņģeles evaņģēliski luteriskajā baznīcā tiksimies ar grupu "Arcandela", kuras muzikālā buķete ir akadēmiskās, džeza un tradicionālās mūzikas radoša sintēze.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja koncerta rīkotāji, koncerta programma pamatā balstīta uz seno franču deju melodijām. Koncertā būs iespēja dzirdēt un sajust seno mazurku, burrē, skotišu un valšu melodiju valdzinājumu Arcandela dalībnieku oriģināli veidotajās aranžijās. Tā nenoliedzami ir romantiskas līnijas caurvīta, smalka patiesuma pilna mūzika, kas iedvesmo.

"Arcandela" grupas kodols ir absolūti atšķirīgas, pozitīvas personības ar dažādu profesionālās mūzikas bagāžu – Rolands Zelčs (akordeons), Liene Brence (vijole), Rihards Plešanovs (klavieres), Toms Lipskis (kontrabass), Aiga Sprindža (vokāls) un Kārlis Saržants (vokāls). Grupa pārstāv dažādus mūzikas stilus - akadēmisko un džeza mūzika; ir gan etnomuzikologi, gan operdziedātāji, kas apvienojumā ar grupas dalībnieku nerimstošo optimismu rada unikālu skanējumu: "Mums pašiem sirds dejo ikreiz, kad mēs šo programmu spēlējam - nudien, mēs tiešām to izbaudām! Brīžiem pārņem sajūta, ka mēs to darām sev, nevis skatītājiem!"

Koncertā ieeja par ziedojumiem baznīcas ērģeļu restaurācijai.

Pēc koncerta, plkst.15.00, notiks Mirušo piemiņas brīdis Meņģeles kapos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)