Banner 980x90

"Mis un Misters Ogre 2014" Valentīndiendienai gatavo torti

Šogad konkursa "Mis un Misters Ogre" programmā ietverts interesants jaunums – pavārmākslas nodarbība, ko viņi aizvadīja "Ogres Prestižs" konditorejā. Jaunieši sevi jau ir pilnveidojuši defilē, dejošanas, fitnesa, uztura un meikapa nodarbībās, kas viņiem ir nepieciešamas gatavojoties fināla šovam. Taču konditorejas vadītāja Marika Bērziņa uzstāj, ka katrai sievietei ir jāprot uzcept sava īpašā torte.

Šoreiz pagatavot Valentīndienas jogurta–zemeņu sirdsvieda torti mācījās gatavot konkursa dalībnieces, taču arī "misteri" sniedza viņām palīdzīgu roku un pēc tam atzina, ka tā bijusi interesanta un vienreizēja pieredze. Torti uz jogurta bāzes meitenes izvēlējās gatavot tieši tā iemesla dēļ, ka tā ir viegla un neietekmē meiteņu auguma aprises tuvojoties konkursa fināla dienai, bet nogaršojo jaunieši atzina, kā tā arī garšo lieliski. Konkursanti atzīst, ka torte ir neiztrūkstoša Valentīndienas sastāvdaļa, vienalga, vai baudot to kopā ar mīļoto, vai jautrā draudzeņu kompānijā.

"Ogres Prestižs" konditoreja atrodas veikalā "TOP!', Mednieku ielā 21/23. Tā piedāvā gan dažādas smalkmaizītes, pīrādziņus, strūdeles, štriceles un ruletes, bet arī svētku klinģerus, kūciņas banketiem un arī izmalcinātas tortes svētkiem un kāzām. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)