Banner 980x90

Moderni ledusskapji dažādām vēlmēm un iespējām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Cik bieži Tu iepērcies? Dodies uz lielveikalu reizi nedēļā, lai iegādātos visu nepieciešamo vienuviet vai dod priekšroku regulāram veikala apmeklējumam? Neatkarīgi no individuāliem ieradumiem, ikvienam cilvēkam ir vajadzīga vieta, kur pārtiku var ilgstoši uzglabāt. Ledusskapji ir pazīstami kopš seniem laikiem, un gadsimtiem ejot, ledusskapji ir izgājuši sava veida evolūciju – no vienkāršas bedres zemē līdz gudrām, tehniski aprīkotām ierīcēm, kas ilgi saglabā produktus svaigus un garšīgus. 

Plašu ledusskapju piedāvājumu meklē internetā
Sadzīves tehnikas tirdzniecība internetā ļauj pircējiem izvēlēties no plašāka preču klāsta, jo preces nav nepieciešams izvietot. Interneta veikals Tehnoland.lv ir apkopojis dažāda veida ledusskapjus no pazīstamākiem ražotājiem, lai Tu varētu atrast savai virtuvei piemērotāko. Par izdevīgām cenām Tehnoland.lv veikalā vari iegādāties
- iebūvējamos ledusskapjus, kas iederēsies nelielās virtuvēs, jo neaizņem daudz vietas, kā arī virtuvēs ar dizaina remontu;
- brīvi stāvošos ledusskapjus, ko var izvietot jebkurā interjerā un jebkāda izmēra virtuvē;
- saldētavas, kas būs piemērotas lielām ģimenēm, nestandarta dzīvokļa iemītniekiem vai mazas kafejnīcas īpašniekiem.

Ja vēlies specifisku ledusskapi, Tehnoland.lv ir, ko Tev piedāvāt. Maza izmēra ledusskapji būs laba izvēle tiem, kuri dzīvo studio tipa dzīvokļos. Savukārt cilvēkiem, kuri pavada virtuvē daudz laika un dod priekšroku profesionālai pieejai, būs piemēroti divkameru ledusskapji. Šajā modelī katram nodalījumam ir savs mikroklimats un vislabāk tiek ievēroti svaigas un saldētas pārtikas uzglabāšanas nosacījumi.

Ieteikumi, kas palīdzēs izvēlēties ledusskapi
Ledusskapji ir katras virtuves neatņemama sastāvdaļa, bet ledusskapju dažādība mūsdienās var mulsināt. Kā izvēlēties labāko, kā saprast, ko nozīmē katra modeļa tehniskie rādītāji? Pievērs uzmanību šādiem parametriem:
- elektroenerģijas patēriņa klasei: izvēloties A vai A+ klasi, Tu samazināsi elektrības izmaksas. Tomēr, ja Tev ir nepieciešams ietilpīgs ledusskapis, kas patērē daudz enerģijas, labāk atlasi A++ vai A +++ klases modeļus;
- atkausēšanas sistēmai: meistaru pieredze liecina, ka izplatītākais ledusskapju bojājumu iemesls ir nepareiza ekspluatācija. Ir nepieciešams regulāri atkausēt ledusskapi, lai uz tā sienām neveidotos apledojums. Vislabāk to novērš automātiska atkausēšanas sistēma No Frost;
- tilpumam: ledusskapji ģimenei ar bērniem ir 200–300 l lieli, savukārt vienam cilvēkam vai pārim parasti pietiek ar 150 l tilpumu.

Tavai ērtībai Tehnoland.lv piedāvā dažādus preču piegādes un apmaksas nosacījumus. Ir iespējams iegādāties sadzīves tehniku līzingā. Ienāc Tehnoland.lv un noskaidro, kā nopirkt jaunu ledusskapi, neizejot no savas mājas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)