Banner 980x90

Mūsdienīga trenažieru zāle fiziskai labsajūtai un ķermeņa možumam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vasarīgie laikapstākļi vairs tik bieži nelutina, taču tas nav iemesls, lai atteiktos no sporta un fiziskām aktivitātēm. Ja līdz šim Tev bija iespēja sportot brīvā dabā, aktīvi peldēties vai doties garos izbraucienos ar velosipēdu, tad, iestājoties rudenim, to ir daudz grūtāk izdarīt, tādēļ ir jādomā par citām alternatīvām, kā nodarboties ar sportu, piemēram, izvēloties apmeklēt trenažieru zāli. Trenažieru zāle "Veselības Fabrika" būs lielisks risinājums, ja vēlies rūpēties par savu ķermeni un labsajūtu ne tikai vasarā, bet arī rudenī un ziemā.

Piedāvājums katrai gaumei
Trenažieru zālē "Veselības Fabrika" ir pieejami daudzi moderni trenažieri, kas palīdzēs nodarbināt dažādas muskuļu grupas: roku, vēdera, gurnu un citas. Tāpat vari apmeklēt vingrošanas nodarbības vai arīdzan izmēģināt savus spēkus pilatēs vai jogas vingrojumos. Ja īsti neapzinies, kuri trenažieri Tev būtu vispiemērotākie sapņu figūras iegūšanai, tad pakonsultējies ar sporta kluba treneriem, kuri pēc individuālām konsultācijām noteikti ieteiks Tev labāko variantu, kas ātrāk palīdzēs sasniegt iecerētos mērķus. 

Izveido savu dienas režīmu pats!
Atvaļinājumi tuvojas izskaņai, un savu dienas režīmu jāsāk pieskaņot skolai vai darba laikam. Tas nozīmē, ka arī fiziskām aktivitātēm paliek arvien mazāk iespēju. Tā kā vakari kļūst tumšāki, sportam brīvā dabā praktiski vairs nesanāks atlicināt laiku. Taču trenažieru zāle var būt lielisks risinājums, jo to vari apmeklēt darba dienas izskaņā sev tīkamā laikā, turklāt omulīgās un siltās telpās. 

Trenažieru zāle Rīgā "Veselības Fabrika" Tevi pārsteigs ar mājīgu atmosfēru, patīkamu nodarbību vidi, atsaucīgiem treneriem un lieliskiem cilvēkiem, ko sastapsi treniņos. Daudzi cīņu biedri pēc kopīgu nodarbību apmeklējuma jau kļuvuši par draugiem un domubiedriem, arī Tu vari tādus iegūt, ja būsi atvērts sarunām un jauniem cilvēkiem.

Sporto pats un aicini līdzi draugus!
Parūpējies par savu veselību un izskatu ne tikai gada siltākajos mēnešos! Ja uz nodarbībām nevēlies doties viens, tad aicini līdzi savus draugus un paziņas un sportojiet kopā. Piesaki trenažieru zāles apmeklējuma abonementu jau tagad. Dodies uz regulāriem treniņiem un esi sajūsmā par savu lielisko figūru!

Treniņi un nodarbības norisinās
- individuāli;
- grupās.

Atceries, ka ik pa laikam trenažieru zāle piedāvā īpaši izdevīgus piedāvājumus, tostarp pirmo apmeklējumu bez maksas. Tas nozīmē, ka vari atnākt un iepazīties ar sporta zāli, piedalīties nodarbībās un tikai tad izlemt, vai turpināt doties uz nodarbībām un noformēt sporta kluba apmeklējumu abonementu. Seko līdzi aktuālajai informācijai vfabrika.lv un Tu noteikti nepalaidīsi garām akciju un atlaižu piedāvājumus "Veselības Fabrikā"!
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)