Banner 980x90

Neviens no Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra bērniem vairs neatrodas slimnīcā

Arī pēdējie trīs no septiņiem Suntažu internātpamatskolas-rehabilitācijas centra audzēkņiem, kas vakar tika nogādāti slimnīcā ar saindēšanos ar zālēm, no slimnīcas aizvesti, aģentūru LETA informēja Ogres novada pašvaldības preses sekretāre Baiba Trumekalne.

Pēdējie trīs zēni, kuri ilgāk palika slimnīcā, 25.septembrī palaisti mājās. Viens no viņiem atgriezies skolā.

Līdz šim noskaidrots, ka zāles, kuras lietojuši skolnieki, bijušas recepšu medikaments nervu sistēmas nomierināšanai. Šādas zāles skolā nav pieejamas, tāpēc tās, visdrīzāk, kāds no skolēniem atvedis no mājām.

Ir savākti paskaidrojumi no incidentā iesaistītajiem skolniekiem, kuri atgriezušies skolā.

Par incidentu informēta Bērnu tiesību aizsardzības inspekcija un sociālais dienests. Notiks izmeklēšana.

Kā informēja skolas direktore Kristīne Purviņa, iepriekš šādi gadījumi skolā nav bijuši. Skolā mācās bērni ar somatiskām saslimšanām, ar garīgās attīstības un garīgās veselības traucējumiem, kā arī ar uzvedības traucējumiem. Skolā katram bērnam ir individuāls rehabilitācijas plāns. Atsevišķi bērni ir no sociālā riska ģimenēm.

Jau ziņots, ka naktī uz 25.septembti septiņi bērni no Suntažu internātskolas-rehabilitācijas centra nogādāti slimnīcā ar saindēšanos ar zālēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)