Banner 980x90

Nojumes teltis Jūsu svinībām – funkcionāls un atraktīvs risinājums

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Siltajā laikā publiskie pasākumi un svinības bieži notiek ārā. Vienmēr ir patīkamāk baudīt dzērienus un sarunāties ar draugiem parkā vai pilsētas laukumā, kad spīd saule un vējš patīkami atspirdzina. Lai svētki patiešām izdotos, tiem ir nepieciešams speciāls aprīkojums, tajā skaitā nojumes teltis. Krāsainas teltis gan atsvaidzina svētku atmosfēru, gan pilda vairākas funkcijas – pasargā ēdienu no saules, dāvā ēnainu patvērumu viesiem, bet, ja svētku dienā līst, telts kļūst par pirmās nepieciešamības preci. Lai netraucēti baudītu svinības, aprīkojiet pasākumu ar atbilstošo nojumes telti!

Telšu noma Latvijā un kaimiņvalstīs 
Telšu nomas pakalpojumus Latvijā piedāvā uzņēmums "Akurāts". Tas ir pasākumu aprīkojuma serviss, kam uzticas gan fiziskas personas, gan mūzikas festivālu, pilsētu svētku, gadatirgu organizētāji – neatkarīgi no pasākuma veida, ar "Akurāta" teltīm svētki izdosies vēl labāk. Ilga pieredze un profesionāla attieksme padara "Akurātu" par vienu no labākajiem uzņēmumiem, kur meklēt nojumes teltis, jo
- plašā preču piedāvājumā ir viegli izvēlēties atbilstošāko telts variantu;
- pasūtīto telti piegādā ne tikai Latvijas, bet arī Lietuvas un Igaunijas teritorijā;
- telts tiks profesionāli uzstādīta un novākta.

Dažādas formas teltis publiskiem pasākumiem un privātiem svētkiem
"Akurāta" piedāvājumā ir gan nelielas nojumes teltis, kas lieliski iederēsies dārza svētkos vai nelielā tirdziņā, gan līdz pat 1500 m2 lielas teltis plašām svinībām, pilsētas svētkiem, gadatirgiem. Preču klāstā atradīsiet arī īpašas nojumes teltis, kas piesaistīs uzmanību un izdaiļos ikvienu pasākumu:
- telts "Zvaigzne" –  jūras zvaigznes formas krāsaina telts;
- konusveida telts – izskatās īpaši smalki, piedāvājumā arī ar arkas veida logiem;
- telts ar stikla un plastikāta sienām – īpaši izturīga, derīga ilgstošām svinībām, konkursiem, masveida pasākumiem.

Nojumes teltis prasa profesionālu uzstādīšanu, īpaši tehniski sarežģītākie modeļi. Izvēloties "Akurāta" pakalpojumus, Jums būs nepieciešams tikai pasūtīt vajadzīgo telti, pārējo izdarīs "Akurāta" komanda. Telts nomas cenā ir iekļauta
- piegāde;
- montāža;
- novākšana.

Pilna telts nomas cena ir atkarīga no izvēlētā modeļa, izmantošanas laika, papildu aprīkojuma. Lai noskaidrotu precīzu cenu, sazinieties ar "Akurātsu" pa tālruni 26338888 vai e-pastu: info@akurats.lv. 

Pilnu telšu klāstu Jūs varat aplūkot "Akurāta" mājaslapā Akurats.lv. Turpat atradīsiet citu pasākumiem nepieciešamo aprīkojumu – mēbeles, skatuves, grīdas, dekoratīvos elementus. Sazinieties ar "Akurāta" speciālistiem tiešsaistē un pasūtiet visu nepieciešamo Jūsu svētkiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)