Banner 980x90

Noskaidroti "Mis un Misters Ogre 2014"

Aizvadīto sestdien, 1.martā Ogrē jau trešo gadu pēc kārtas koncertzāles "Ogres Prestižs" telpās notika konkurss "Mis un Misters Ogre", kurā par Ogres skaistākā jaunieša titulu cīnījās divpadsmit jaunieši - Anna Elizabete Ostošova, Arta Dimante, Diāna Zamārina, Katrīna Šķēle, Kristīne Bērziņa, Lelde Podniece, Guntis Āķis, Helvijs Jānis Kleinmanis, Iļja Moisejevs, Kristaps Vilde, Lauris Purkalītis un Rihards Vējš.

Titulu "Mis Ogre 2014" izcīnīja Lelde Podniece, bet par "Misters Ogre 2014" kļuva Kristaps Vilde, bet titulus "Vice Mis un Misters Ogre 2014" ieguva Diāna Zamārina un Rihards Vējš.

Lelde tika kronēta ar skaistu kroni, bet Kristaps apbalvots ar īpašu, iegravētu kaklasaites piespraudi un aproču pogām, kā arī abi jaunieši saņēma dāvanu kartes no juvelierizstrādājumu veikalu tīkla "Grenardi", matu kopšanas un veidošanas līdzekļus vienam gadam no Syoss", atpūtu kompleksā Daugavas krastā "Puduri", kā arī pārsteigumu no "Martini Asti".

Arī Diāna un Rihards saņēma dāvanu kartes no juvelierizstrādājumu veikalu tīkla "Grenardi" un pārsteigumu no "Martini Asti"

Par "Mis un Misters Foto 2014" kļuva Katrīna Šķēle un Helvijs Jānis Kleinmanis, titulus "Mis un Misters Talants 2014" ieguva Anna Ostošova un Iļja Moisejevs, par "Mis un Misters Eleganci 2014" tika atzīta Arta Dimante un Guntis Āķis, bet par "Mis un Misters Fitness 2014" ķļuva Kristīne Bērziņa un Lauris Purkalītis.

Konkursantus šajā vakarā vērtēja žūrija, kura sastāvēja no Ogres Novada kultūras darba koordinatores Anitas Ausjukas,  uzņēmuma "Ogres Prestižs" īpašnieka Andreja Ceplīša, projekta "HAUZE" vadītāja Kārļa Žihara, iepriekšējā gada "Mis un Misters Ogre" titula ieguvējiem Lāsmas Brenčas un Raimonda Pabriežas, horeogrāfa Jura Vasiljeva, dizainera Ģirta Urbicāna un stilistes Ievas Puzākas!

Šoreiz ar žūriju vienisprātis bija arī skatītāji, un par Skatītāju Simpātijām kļuva Lelde Podniece un Kristaps Vilde.  Pirms konkursa portālā fakti.lv notika arī interneta balsošana un šajā balsojumā piedalījās tuvu pie 2000 unikālo balsotāju. Tieši puse no šiem balsotājiem balsojuši par kādu no uzvarētājiem. Un arī par "Mis un Misters Internets" kļuva Lelde Podniece un Kristaps Vilde.

Visi finālisti saņēma brīnišķīgas dāvanas no matu kopšanas un veidošanas līnijas "SYOSS", kā arī profesionālo kosmētiku "SLA", Ogrē ražotas trikotāžas cepures un šalles no "Comvill", saldus pārsteigumus no "Fazer" un elegantus pušķus no ziedu bāzes Percziedus.lv. Visiem dalībniekiem pārsteigumu bija sagadājis arī uzņēmējs un žūrijas loceklis Andrejs Ceplītis, dāvājot skaistu torti no "Ogres Prestižs" konditorijas.

Arī atbalstītāji pasniedza savas simpātiju balvas un par kokteiļbāra "Hauze" simpātiju kļuva Diāna Zamārina un Rihards Vējš, gan solāriju studijas "Blue Box" dāvanu, gan frizētavas "Prestižs" simpātiju balvu saņēma Lelde Podniece, arī trikotāžas uzņēmuma "Comvill" īpašnieks un Ogres novada domes deputāts Juris Laizāns ar meitu Karīnu savas simpātiju balvas dāvināja Leldei Podniecei, kā arī Laurim Purkalītim, bet studijas "Universālie Mākslinieki" īpašniece Ieva Puzāka savu simpātiju balvu – meikapa kursus - dāvināja Annai Ostošovai. Savukārt optikas salons "Metropole" bezmaksas acu pārbaudi līdz pat mūža galam dāvināja savām simpātijām - Leldei Podniecei un Kristapam Vildem. Arī Ogres novada kultūras darbu organizatore Anitai Ausjuka Ogres domes simpātiju balvas pasniedza Leldei Podniecei un Kristapam Vildei. "Little Miss Planet 2013"  Roberta Džesika Larka arī pasniedza savu simpātiju balvu, un tā tika Diānai Zamārinai.

Pasākumu vadīja atraktīvais šovmenis Renārs Zeltiņš, bet ar savām dziesmām skatītājus priecēja šarmantais Normunds Rutulis, kā arī mazās, talantīgās dziedātājas – "Mini Miss World 2011" un "Little Miss Planet 2013" Roberta Džesika Larka un konkursa «Balss pavēlnieks» uzvarētāja Roberta Kumsāre.

Konkursantiem nācās atbildēt uz āķīgiem vakara vadītāja jautājumiem, kā arī rādīt savu dejošanas un defilē prasmi dažādos iznācienos – contemporary un hip-hop dejās, kā arī peldkostīmu prezentācijā un šī gada īpašajā jaunumā – iznācienā Latvijā ražotajā "Viktora Noslēpums" apakšveļā!

Talantīgākie dalībnieki rādīja arī savus talantus – dejoja ča-ča-ča, tautiskās un laikmetīgās dejas, vingroja un pat veidoja gleznu smiltīs.

Par īpašu svētku noskaņu rūpējas dzirkstošais vīns "Martini Asti", konditorija "Ogres Prestižs", uzņēmums "Fazer", kā arī kafija "Lavazza". Atraktīvos konkursos tika izspēlētas arī vairākas balvas skatītājiem no optikas salona "Metropole" un sporta kluba "EE Fitness".

Vakarkleitu iznāciena skaistos tērpus bija darinājusi dizainere Elmira Kakimova, brenda Elmira Fashion Line jeb EFL īpašniece. Par skaistajiem matu sakārtojumiem dalībniekiem parūpējās skaistumkopšanas salona "Prestižs" meistari, bet par make-up - vizāžistes Ieva Puzāka, Anete Antrope un Aiga Židova no studijas "Universālie Mākslinieki", kā arī dabīgās un organiskās ādas kopšanas un dekoratīvās kosmētikas uzņēmums SLA Paris jeb SERŽ LUIS ALVAREZ.

Konkurss tika pārraidīts arī online tiešraidē portālā fakti.lv un to skatījās vairāk kā 2500 unikālo skatītāju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)