Banner 980x90

Notiks ģimenes diena Menģelē

Meņģeles skola sadarbībā ar Meņģeles pagasta pārvaldi brīvdabas sporta aukumā 29.augustā plkst.10.00 pirmo reizi organizē ģimenes dienu "Ģimene - sports – sadraudzība" starp Meņģeles – Mazozolu - Taurupes pagastiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja pasākuma rīkotāji, projekts notiek pateicoties Ogres novada pašvaldības projektu konkursam "Radoši - Aktīvi - Darbīgi - Izglītojoši - Ogres novadam!".

Ģimenes dienas projekta mērķis ir noorganizēt ģimenes sacensības dažādās sportiskās aktivitātēs - stafetēs starp kaimiņu pagastiem: Meņģeli – Taurupi - Mazozoliem.

Vēlamies paplašināt iespējas nodarboties ar sporta aktivitātēm Meņģeles pagastā un uzturēt sportisku garu dažādās paaudzēs: bērni, vecāki, vecvecāki.

Veicināt aktīvu brīvā laika izmantošanu, jo tā ir ķīla labai veselībai.

Sportiskās aktivitātes sekmēs kopā darbošanās prieku drošā un sakārtotā vidē. Mēs esam nelieli pagasti, līdz ar to ģimenēm jāsporto un jāsadraudzējas. Kur gan citur to darīt kā sportojot un atbalstot vienam otru?

Programmā:
* ielu vingrotāju "Street warriors" priekšnesums;
* ģimeņu piedalīšanās sportiskās stafetēs un erudīcijas jautājumos;
* ārsta-traumatologa lekcija;
* apbalvošana pie tējas tases.

Laipni aicināti visi interesenti gan skatītāji, gan līdzjutēji, gan sportisti.

Ģimenes, kuras vēlas piedalīties, lūdzu, piesakieties iepriekš pa tālruni 29418272 pie sporta metodiķes Olitas Rudzītes.

Ģimenēm dāvaniņas ir arī sagādājuši uzņēmumi SIA "Fazer" un "Blend-a-med".

Meņģelē atpūšas daudz jaunieši un bērni. Meņģeles skolas vingrošanas rīku laukumu līdz 30.septembrim papildinās āra trenažieris kājām, 1387,18 eiro vērtībā. Vecāki un bērni varēs atpūsties sportiskā vidē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)