Banner 980x90

Ogrē kādā skolā smagi piekautā zēna dzīvībai briesmas nedraud

Daugavpils, 18.maijs, LETA. Ogrē kādā skolā smagi piekautā 12 gadus vecā zēna veselības stāvoklis ir stabils un viņa dzīvībai briesmas nedraud, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ogres iecirknī.

Aizdomas par to, ka cietušajam varētu būt galvas pamatnes lūzums nav apstiprinājušās.

Saistībā ar notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma XIII nodaļas par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Kautiņš starp 12 un 13 gadus veciem skolēniem izcēlies 15.maijā pēc stundām skolas teritorijā. Tā gaitā vecākais skolēns smagi piekāva jaunāko.

No notikuma vietas cietušais tika nogādāts Ogres rajona slimnīcā un pēc ārstu padziļinātas apskates vēlāk ar operatīvo transportlīdzekli aizvests uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu Rīgā.

Noskaidrots, ka cietušais saņēmis spēcīgus sitienus galvas apvidū. Uz sejas palikušie apavu zoļu nospiedumi liecina, ka cietušā zēna galva ar kāju spiesta pret zemi.

Tāpat noskaidrots, ka vienaudzi smagi piekāvušajam puisim šis nav bijis pirmais disciplinārais pārkāpums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)