Banner 980x90

Ogrē notiks bezmaksas lekcija par bērna zīdīšanu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Lekcija notiks 4.novembrī plkst.13.30 baseina "Neptūns" telpās, 3.stāvā, 65.kabinetā (Meža pr.9, Ogre). Lekciju vada - Sandra Lase, Latvijas Zīdīšanas veicināšanas konsultantu asociācijas vadītāja.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, lekcijas mērķis ir motivēt jaunās māmiņas ēdināt bērnus no krūts, un sniegt zināšanas un praktiskus padomus atbilstoši Pasaules Veselības organizācijas ieteikumiem, lai zīdīšana būtu veiksmīga pēc iespējas lielākam skaitam māmiņu, kuras vēlas zīdīt bērnu. Zīdīšanā būtiska loma ir arī ģimenes atbalstam, tādēļ semināros gaidīti arī topošie un jaunie tēvi, kā arī citi ģimenes locekļi.

Lekcijā būs iekļauta gan teorētiskā informācija, gan praktiski padomi zīdīšanas jautājumos, laiks tiks atvēlēts arī diskusijai un savstarpējai pieredzes apmaiņai. Tiks apskatīti jautājumi par zīdīšanas sākšanu, kā noteikt vai bērniņam pietiek piena, kā rīkoties, ja tas pietrūkst, kā beigt bērna zīdīšanu un citas tēmas. Topošās un jaunās mammas varēs apgūt zīdīšanas pozas, kā arī iepazīties ar zīdīšanas palīglīdzekļiem.

Lūdzam savlaicīgi pieteikties rakstot uz e-pastu ilze.ciscakova@ogresnovads.lv vai zvanot pa tālr. 26497683 (Ilze Čiščakova, Ogres novada veselības veicināšanas organizatore).

Lekciju organizē Veselības ministrija sadarbībā ar Slimību profilakses un kontroles centru un biedrību "Latvijas Zīdīšanas veicināšanas konsultantu asociācija".

Papildus informāciju par semināriem ir iespējams iegūt LZVKA mājaslapā www.zidit.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)