Banner 980x90

Ogrē sāksies mūzikas festivāls "Country Island 2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No piektdienas, 8.jūlija, līdz 10.jūlijam Ogres salā notiks kantri mūzikas festivāls, aģentūru LETA informēja Ogres novada domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Nikolajs Sapožņikovs.

Ogres novada pašvaldība atļāvusi rīkot kantri mūzikas festivālu Ogres salā. Pašvaldība ir atļāvusi rīkot šo publisko pasākumu no piektdienas, 8.jūlija, plkst.15.00 līdz 9.jūlija plkst.4.00 un no 9.jūlija plkst.10.00 līdz 10.jūlija plkst.4.00.

Festivālu rīko SIA "ŠlāgerTV". Pasākuma mērķis ir popularizēt kantri mūziku un veicināt tās attīstību Latvijā, kā arī piesaistīt sabiedrības uzmanību gleznainajai Ogres salai. Iepriekšējos gados kantri mūzikas festivāli notika Bauskā.

Kā skaidro pasākuma rīkotāji, festivālā skanēs ne tikai pašmāju un ārvalstu mūzika, bet notiks arī dažādas atrakcijas, aktivitātes, parādes un dejas. Pasākums paredzēts visai ģimenei, tāpēc festivāla teritorijā būs īpašs bērnu atrakciju laukums, kā arī piedāvāta plaša telšu pilsētiņa, autostāvvieta un peldvieta.

Plānots, ka "Country Island 2016" uzstāsies tādas grupas un mākslinieki kā "Real American Country Revival" (Čehija), Joni Harms (ASV), Olivia (ASV), "Old Johnny Crew" (Vācija) un "Kukurūza / Country Hell" (Krievija). Festivālā Latviju pārstāvēs grupas "Klaidonis", "Sestā jūdze", "Tequila Band", "The Swamp Shakers", "Flames & Rolltones" un "Keksi".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)