Banner 980x90

Ogrē ugunsgrēkā cietusi sieviete

Ogre24.lv
Ogre24.lv

8.februārī ugunsgrēkos Ogrē un Jūrmalā cietušas divas sievietes, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Uz ugunsgrēku Jūrmalā, Skolas ielā, izsaukums saņemts ap plkst.20.21 - ugunsgrēks bija izcēlies kādā dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatējuši, ka ugunsgrēks ir izcēlies deviņstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva kāpņutelpā, kur dedzis atkritumu konteiners viena kvadrātmetra platībā. No degšanas visā kāpņu telpā bija izveidojies sadūmojums. Ugunsgrēkā cietusi 61 gadu veca sieviete, kas saindējusies ar dūmiem. Viņa nodota mediķu rīcībā. Ugunsgrēks likvidēts aptuveni stundas laikā.

Savukārt uz Ogri ugunsdzēsējiem bija jāsteidzas ap plkst.1.47. Tīnūžu ielā kādas dzīvojamās mājas kāpņutelpā bija izcēlies sadūmojums. Arī tur ugunsdzēsēji konstatējuši, ka deviņstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva kāpņutelpā esošā konteinerā deguši atkritumi. Ar dūmiem saindējusies 56 gadus veca sieviete, kas nodota mediķu rīcībā. Šajā gadījumā ugunsgrēks likvidēts dažu minūšu laikā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 35 izsaukumi, no kuriem 22 bijuši uz ugunsgrēkiem, astoņi uz glābšanas darbiem, bet pieci izsaukumi bijuši maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)