Banner 980x90

Ogres domes deputāti pieņēmuši dāvinājumu no kinorežisora Sukuta vairāk nekā 100 000 eiro apmērā

Augusts Sukuts/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Augusts Sukuts/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Ogres novada domes deputāti nolēmuši pieņemt dāvinājumu 102 550 eiro vērtībā no kinorežisora Augusta Sukuta Ķeipenes komunikāciju centra vajadzībām, aģentūru LETA informēja Ogres novada domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Nikolajs Sapožņikovs.

Dāvinājuma mērķis ir kinorežisora Sergeja Eizenšteina ekspozīcijas un Ķeipenes komunikācijas centra uzturēšana un attīstība, kā arī Ķeipenes kino dzelzceļa stacijas popularizēšana Latvijā un pasaulē.

Saskaņā ar domes lēmumu Ķeipenes pagasta pārvaldei ir atļauts pieņemt Ogres novada pašvaldības īpašumā Augusta Sukuta dāvinājumu (ziedojumu), kas sastāv no 35 milimetru (mm) filmām ("Lapkritis" - desmit daļas, "Džezā tikai meitenes" - desmit daļas, "Mūžīgā gaisma" - deviņas daļas, "Parastā nāve" - septiņas daļas, "Lūgšana" - astoņas daļas, "Pārbaude uz ceļiem" - desmit daļas, "Ilgs un laimīgs mūžs" - astoņas daļas, "Aleksandrs Ņevskis" - 12 daļas, "Ilgās atvadas" - deviņas daļas, "Latvija no putna lidojuma" - divas daļas, "Purva bridējs" - piecas daļas, "Surāmas cietoksnis" - deviņas daļas) 3000 eiro vērtībā, vides instalācijas objekta "Tori vārti" 7350 eiro vērtībā, vides instalācijas objekta "Vilciena saraksts "Arsenālam" 240 eiro vērtībā, vides instalācijas objekta "Tunelis" "24 kadri" virs dzelzceļa ar trīs lampām" 79 000 eiro vērtībā, SIA "Virtu" izstrādāta Ķeipenes dzelzceļa stacijas renovācijas tehniskā projekta 6100 eiro vērtībā, virtuves un tualetes iekārtojuma Ķeipenes stacijā 6650 eiro vērtībā, kā arī no Ķeipenes stacijas nosaukuma atjaunotās izkārtnes 210 eiro vērtībā.

Ķeipenes pagasta pārvaldes vadītājam Vilnim Sirsonim uzdots sagatavot un nodrošināt dāvinājuma līguma noslēgšanu starp dāvinātāju un Ķeipenes pagasta pārvaldi vienas nedēļas laikā pēc pašvaldības domes lēmuma spēkā stāšanās, kā arī sagatavot pieņemšanas-nodošanas aktu, tajā norādot dāvinājuma vienību daudzumu un kvalitatīvos rādītājus, kā arī dāvinājuma vērtību naudas izteiksmē un iegrāmatot šīs materiālās vērtības atbilstoši grāmatvedības uzskaites prasībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)