Banner 980x90

Ogres novada autobusu maršrutos samazināts izpildes laiks un mainīts kustības saraksts

Rīga, 20.jūl., LETA. Atsaucoties pasažieru ierosinājumam, no 2017.gada 1.augusta tiks samazināts vairāku maršruta Ogre-Ķegums-Birzgale-Lāčplēša stacija reisu izpildes laiks, kā arī mainīts atsevišķu autobusu izbraukšanas laiks, aģentūrai LETA pavēstīja Autotransporta direkcijā (ATD).

Tāpat gaidāmas izmaiņas vienā maršruta Ogre-Suntaži-Madliena reisā.

Maršruta Ogre-Ķegums-Birzgale-Lāčplēša stacija autobuss turpmāk no Ogres autoostas darbadienās izbrauks 10 un piecas minūtes vēlāk - attiecīgi plkst.15.15 un 17.40, galapunktu sasniedzot ierastajā laikā. Savukārt no Lāčplēša stacijas autobuss izbrauks septiņas minūtes agrāk - plkst.8.23. Tāpat vairākiem šī maršruta reisiem tiks samazināts reisu izpildes laiks no piecām līdz 10 minūtēm, kā rezultātā mainīsies autobusa izbraukšanas laiks no vairākām pieturvietām.

Savukārt sestdienās maršruta Ogre-Suntaži-Madliena autobuss no Madlienas izbrauks divas minūtes vēlāk - plkst.7.20, galapunktu sasniedzot ātrāk nekā līdz šim.

ATD aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un ņemt biļetes par braucienu. Ikviena reisa lietderība tiek mērīta pēc izsniegtā biļešu skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)